Співачка Лоліта показала ляжки, що обвисли після схуднення.

Лоліта Мілявська — одна з тих співачок, яка завжди боролася та бореться із зайвою вагою.

Мілявська у своїй кар’єрі то гладшала, то худіла. Тим не менш, вона завжди залишалася на “бодіпозитиві”, тому не намагалася приховати свої недоліки від аудиторії — могла дозволити собі з’явитися перед публікою на піку своєї ваги в напівпрозорому комбінезоні.

Наприклад, зараз недоліки Мілявська показала на відео із басейну. Вона одягла закритий купальний костюм, і всі шанувальники в особі Інстаграм-фоловерів побачили її обвислу шкіру на стегнах. Таке відчуття, начебто після схуднення у неї обвисла шкіра. Це й не дивно, адже раніше вона була набагато повніша і апетитніша, ніж зараз.

“Ми з Ігорем Гуляєвим змушуємо себе плавати в басейні. Спочатку знімаємо всяку дурість для розігріву, потім пізній сніданок, він же обід)). Потім виконувати замовлення друзів в аптеку). А ввечері на мене чекає зустріч з ученим, який займається проблемами слуху. Це я знову зроблю, щоб Ви знали тих, хто жив колись у СРСР, а тепер став Легендою у різних галузях”, – написала Лоліта Мілявська під своїм відеороликом.

Ось що пишуть коментатори під відеозаписом:

  • Ніжки потрібно підкачати.
  • А скільки в результаті Лоліта скинула? І за який час?
  • Люди! Ви дійсно вважаєте що це круто???!!!!! А мені за Лоліту соромно!!!!!
  • Здоров’я через проживання болю. Особливий урок для душі і духу! Зрадили на новий ступінь буття. Ось це досвід у Лоли по життю. Життя немов вулкан! Яскраве і насичене!

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.