Дорофєєва у білому напівпрозорому сарафані пішла на побачення до незнайомця

Співачка Надя Дорофєєва зараз перебуває на відпочинку. Вона влаштувала соковиту спокусливу фотосесію у Мексиці.

Співачка Надія Дорофєєва опублікувала фотографії на березі. Зараз вона перебуває у Мексиці зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом. На знімках Дорофєєва позує в білому просторому сарафані завдовжки трохи вище щиколотки. Верх Сарафана на гумці, яку Надія спустила з плечей, таким чином оголивши їх і продемонструвавши свою жіночність.

На ногах у Наді Дорофєєвої чорні кеди. На голові – чорна бейсболка. Волосся артистки розпущене, недбало розвивається за вітром. Макіяжу на обличчі немає, що не дивно, адже Дорофєєва і Дантес багато купаються в океані.

“На побачення”, – коротко написала Надія Дорофєєва під фотографіями. На знімках, опублікованих в Інстаграм, українська суперзірка та виконавиця хіта “Горіт”, ходить берегом.

Незадовго до цього Надя зробила цікаве селфі, позуючи у червоному бікіні та накинутій зверху білій сорочці. На голові у зірки рожева кепка, яку вона насунула низько, приховавши очі. У цьому вона підпирає голову рукою, демонструючи свої тату. Акцент у фото зроблено на декольті та об’ємних губах Дорофєєвої.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.