Заворотнюк святкує День Народження: показала спокусливе фото у шкіряних штанах

Донька іменитої артистки та телеведучої Анастасії Заворотнюк Ганна святкує день народження.

Заворотнюк-молодша опублікувала в Інстаграм-акаунті своє перше фото у віці 26 років.

На знімку Ганна позує у чорній сорочці та чорних шкіряних штанях. Вона сидить на дивані, і боком повернута до камери. Вдає, що в об’єктив не дивиться.

Волосся Ганни Заворотнюк акуратно покладено на плечі.

“Ось уже й 26 стукнуло, всіх зі старим Новим роком!”, – написала Ганна.

Ось що їй пишуть у коментарях:

  • З днем народження, Анюта. Нехай усі мрії збуваються. Ми стали рідкісними гостями у житті один одного, але я дуже щаслива, що колись доля нас звела. Будь найщасливішою
  • Анечка, вітаю з Днем Народження! Бажаю міцного здоров’я, благополуччя, тепла, краси. Нехай все, що є хорошого в цьому світі, прийде до тебе і подвоїться!

Зазначимо, Ганна Стрюкова-Заворотнюк – єдина донька телеведучої та актриси серіалу “Моя прекрасна няня” Анастасії Заворотнюк. Заворотнюк-старша вже понад три роки ховається від публіки через хворобу.

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.