Могилевська в одному лише піджаку пограла поглядом із фанатами

Наталя Могилевська любить викликати низку обговорень довкола себе. Наприклад, вона часто може викладати провокаційні фотографії, на яких відкрито демонструє свою привабливість та жіночність.

На сторінці у Наталії Могилевської з’явилася публікація, де співачка позує у чорному класичному костюмі. Здавалося б, що тут незвичайного? Але увага фоловерів привернула те, що під піджаком у Могилевської нічого немає, і це дуже яскраво видно, бо піджак Наталія не застебнула.

Таким чином всі фоловери, які побачать дане фото, явно дивляться в область декольте Наталії – неважко здогадатися, що саме на своєму пишному бюсті не хотіла зробити акцент за допомогою цієї фотографії.

Наталія Могилевська блиснула своїм бюстом на публіку

“Всіх зі Старим Новим роком! Сьогодні традиційно відзначають Щедрий вечір і щедрим його називають завдяки головній страві новорічного столу. Хто правильно в коментарях напише назву страви, той отримає від мене в подарунок ексклюзивний сувенірний набір прекрасного ігристого”, – написала Наталія Могилевська. коментарі до свого фото, тримаючи в руках келих з шампанським.

На фото Могилевська сидить на великих дерев’яних сходах, спершись на одну руку.

А вам подобається стиль Наталії Могилевської та легка нотка спокусливості у її фотографіях?

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.