Пугачова розповіла, як її дочка Ліза нагадала мамі про вік: “А скільки ти житимеш?”

Одвічним конфліктом у сім'ї залишається конфлікт поколінь. Аллі — 72, Максиму — 45, дітям по 8 років. Тобто в одній сім'ї зібрані представники різних поколінь, які мають свій погляд на якісь побутові речі.

Як би Алла Пугачова не хотіла відчувати себе молодою, виглядати молодшою і вдавати не бабусі, а просто дорослої жінки, навіть її рідні діти ненароком, але нагадують їй про серйозність теми віку.

“Та вони ось щось тут учора чи що, позавчора запитали Ну хто мене запитав скільки днів ми житимемо?”, – сказала Алла Пугачова в одній із програм, яку знімали вдома в їхньому селі Грязі.

Навіть якщо Примадонну і лякають подібні питання про вік, вона цього не показує, і щосили намагається бути зі своїми дітьми на одній хвилі. Вона ж дуже їх хотіла. Оскільки з першою дитиною, Крістіною Орбакайте, не вдалося насолодитися принадами материнства через щільну гастрольну діяльність, то зараз, вийшовши на пенсію, Алла відчула себе справжньою хранителькою домівки.

До речі, Максим Галкін розповідає, що саме Примадонна була ініціатором народження двійнят. Пародист, звичайно, хотів дітей, і збудував палац, який мав стати родовим гніздом, але жодної конкретики у його думках не проскакувало.

Скільки коштує навчання дітей Галкіна?
Дітки Пугачової та Галкіна

“Вона стала абсолютною матір’ю, і на мій погляд вона – найкраща мати з можливих”, – каже Галкін.

Максим Галкін каже — у нього дружини справді можна багато чого повчитися.

“Скільки вона їм віддає, скільки вона про це знає. Багато речей, при тому що я начебто так розумію добре, я багатьом речам навчився від неї”, – поділився пародист.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.