Ведуча “Орла та Рішки” Тодоренко вагітна другою дитиною

За інформацією ЗМІ, телеведуча Регіна Тодоренко та її чоловік Влад Топалов чекають на другу дитину і вже продали ексклюзивну інформацію одному з журналів. Нібито, ця інформація має бути тиражована у березні 2022 року.

Чутки про те, що у сина Регіни Тодоренка та Влада Топалова народиться брат чи сестра, з’явилися у російських Telegram-каналах.

Регіна Тодоренко знову вагітна
Регіна Тодоренко знову вагітна

Вже відомо, що журнал Хеллоу опублікує цю інформацію в березні – там же на обкладинці красуватиметься Регіна зі своїм вагітним животом.

А значить, до виходу обкладинки доведеться їй носити ширші сукні і всіляко з’їжджати з питань про вагітність.

Слід зазначити, що перед народженням первістка було те саме.

Зазначимо, що телеведуча Регіна Тодоренко вже виховує сина. 5 грудня 2018 року у Регіни та Влада народився син Михайло, якого вони часто називають Майклом. Вона одружується з Владом Топаловим. Є відомим російським блогером та інфлюєнсером.

Регіна Тодоренко знову вагітна - останнє фото в Інстаграм-сториз
Регіна Тодоренко знову вагітна – останнє фото в Інстаграм-сториз

Слід зазначити, що на останній Інстаграм-сторіз телеведуча та співачка одягнулася у широкий піджак, який за фактом приховує заокруглення в області живота, якщо вони є. Мабуть, так тепер зірка з’являтиметься часто, щоб приховувати своє становище. Проте вона вже не відвертеться, адже за її другою вагітністю слідкує вся країна.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.