Вдова музиканта Градського заявила про пограбування, але їй не вірять.

Подейкують, що вдова іменитого рок-музиканта Градського спеціально підлаштувала пограбування, щоби питання зі спадщиною переглянули.

Вдова покійного російського рок-музиканта Олександра Градського актриса Марина Коташенко заявила про пограбування. З її слів, невідомі зловмисники нібито викрали у неї 100 мільйонів рублів.

Російські ЗМІ пишуть, що нібито зловмисники за попередньою змовою організували липову аварію, сіли в її автомобіль, погрожували та змусили їхати додому. Вдома забрали усі гроші, прикраси, цінні речі. Коли злочинці покинули будинок померлого музиканта, в якому мешкає його вдова Коташенко, та нібито звернулася до поліції.

Повідомляється, що до цієї справи нібито причетні три чоловіки, і зараз правоохоронні органи займаються пошуками цих невідомих грабіжників.

Олександр Градський та Марина Коташенко
Олександр Градський та Марина Коташенко

“Злочинці забрали 100 мільйонів готівкою, сказали Коташенко підкинути їх до станції “Апрелівка”. Там вони пересіли на білий “Мерседес” і втекли”, – повідомляють правоохоронні органи.

Російський телеграм-канал Shot публікує інформацію про те, що поліція відпрацьовує кілька версій. Нібито, навіть самі поліцейські вважають, що це пограбування може бути підставним. Мотив, до слова, про Коташенка є, адже незабаром буде поділ спадщини. А якщо виключити вкрадене, яке вона залишить собі, то їй залишиться більше.

Також дивно, що Марина Коташенко зателефонувала до поліції через 7 годин після пограбування. Сама Коташенко стверджує, що була в стані афекту.

Повідомляється, що на майно Олександра Градського претендують п’ятеро — діти від третього шлюбу музиканта – 35-річна донька Марія та 40-річний син Данило, сама Коташенко та двоє їхніх спільних із Градським дітей.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.