Алла Пугачова показала шрам під носом від пластики

Алла Пугачова дуже рідко публікує щось у своєму Інстаграм-профілі. Проте у вівторок, 18 січня, вона вирішила зняти "сторі".

Примадонна опублікувала селфі, зроблене вдома. Зірка будинку ходить нафарбована, це сильно впадає у вічі. Так, як мінімум, на обличчі крупним планом у неї видно великі глибокі зморшки. Особливо ці зморшки видно під очима й області губ.

На обличчя чоловіка Максима Галкіна завдала тонального крему, який рівно ліг і врятував її від хворого блиску. Цікаво, що Алла Борисівна вирішила навіть не зачісуватися до того, як фотографується — її волосся розпатлане і скуйовджене.

Алла Пугачова показала селфі
Алла Пугачова показала селфі

Шанувальники звернули увагу на те, що у Алли Борисівни Пугачової дуже видно шрам від пластичної операції під носом. Це, напевно, “залишки” з часів молодості, коли ще молода Алла намагалася зберегти свою молодість усіма шляхами, і часто лягала під ніж хірургів.

Також на селфі Пугачової крупним планом чудово видно, як вона раніше зробила собі збільшення губ, і вони злягли “розпливлися”. Тим не менш, зірка підфарбувала їх блиском для губ і підвела очі.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.