“Пустики захотіли піару”: як шанувальники Волочкової відреагували на її бешкет у літаку

19 січня Настя Волочкова оскандалилася в літаку - вона влаштувала розбирання з екіпажем літака, бо, за словами представників авіакомпанії, відмовлялася надягати захисну маску.

Тим не менш, багато хто звинуватив Волочкову в тому, що вона поверталася з Мальдіва п’яна, і нібито влаштувала бешкет. Через кілька годин після повернення до Росії Волочкова “проспалася” і записала довгий відеозвернення до фанатів разом зі своїм коханим.

Там балерина пояснила ситуацію зі свого боку, та розповіла як “було насправді”.

У коментарях користувачі розділилися на два табори. Одні вважають, що Волочкову просто вивели на емоції, адже єдиною цікавою особистістю на цьому борту була балерина, і вона насправді — жертва обставин. Інші пишуть, що це дуже схоже на неї та її епатажні вчинки, і бажають їй понести не лише адміністративну відповідальність за відмову надягати маску у громадському місці.

Ось що пишуть у коментарях користувачі:

  • Приємно дивитися на адекватного чоловіка, який може захистити свою кохану жінку, дивлюся та щаслива за вас двох, — пише користувач з ніком svetlana_sarapultseva
  • Правильно, що записали відео і все розповіли! А до суду звертатися треба, повадно іншим не провокуватиме!!!, — пише користувач з ніком bernikova_viktoria
  • Але реально всі знімають маски як розсядуться, ми летіли й самі бачили, для виду на бороді, пише користувач з ніком morozova.olik
  • Просто свіженькі новини потрібні були… Зараз же роздмухують, що крім маски, ще щось було… Терпіння, терпіння світським людям, — пише svetlana_dorokhina

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.