“Булки підвисають”: горіх Слави Камінської “зажував” плавки та відкрився шикарний вигляд

Співачка Слава Камінська, яка раніше входила до складу гурту "НеАнгели", продовжує радувати аудиторію своїми знімками.

На даний момент Камінська перебуває у відпустці. Вона взяла екс-чоловіка, дітей та полетіла відпочивати, як це зазвичай буває. Якщо ви запитаєте, як можна відпочивати з колишнім чоловіком, то Слава відповість — усе заради дітей. Хоча у світських колах вже давно ходять чутки про те, що Камінська зійшлася зі своїм екс-чоловіком Едгаром, а то вже дуже близько вони спілкуються, як для колишніх партнерів.

Після розпаду гурту НеАнгели Слава Камінська продовжила сольну кар’єру

Вона випустила кілька пісень, які стали хітовими. Наприклад, “Слава Богу”, “911”, “Подзвони” та інші. Її екс-колега Віка Сміюха, з якою після завершення співпраці стався серйозний конфлікт, також продовжила сольну кар’єру, проте музика Камінської поки що, судячи з рейтингу, знаходить більше відгуку в очах аудиторії.

Слава також веде свій Інстаграм блог. Вона дуже гарна жінка, знає це і вміло користується цим. Наприклад, наповнює свій профіль яскравими фото з пікантним підтекстом.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.