“Скоро весна”: Галкін показав, як Пугачову засипає снігом

Увечері 20 січня Максим Галкін та його дружина Алла Пугачова вийшли прогулятися двором власного замку. Під час їхньої прогулянки йшов снігопад.

Максим Галкін не втримався і записав для них із Аллою Борисівною сімейного архіву відео, де Алла прокоментувала погоду на вулиці.

“Яка краса! Незабаром весна! Спекотно!”, – сказала Алла і зняла капюшон.

На відео співачка була одягнена у білому пуховику та каптурі, шапку для прогулянки вона не одягла.

Також видно, що у селі Грязі, де знаходиться елітний палац зіркового сімейства, зараз розбушувалася справжня зима, адже навіть на відео чітко можна розібрати величезні снігові пластівці, а враховуючи те, що вони летять під кутом, швидше за все, ще й вітряна погода.

Алла Пугачова вийшла у двір погуляти із чоловіком

Алла Пугачова вийшла у двір погуляти із чоловіком
Алла Пугачова вийшла у двір погуляти із чоловіком

“Що мені сніг, що мені спека, що мені дощ проливний, Коли Максим зі мною однією!)))”, – написав один із шанувальників Алли Борисівни та Максима Галкіна з ніком evgeniy_hait

“Алла Борисівна-дуже оптимістична!))Дякую Максиму!”, – додав шанувальник.

“Скоро весна та будинок наповнять жовті квіти. Будьте здорові, люба Алло Борисівно!”, – написав користувач із ником sirin.photo.

Зазначимо, що першої неділі березня Пугачова та її шанувальники святкують день жовтих квітів. Це особисте свято Алли. Починався він так – на початку 90-х, коли Алла Борисівна жила в центрі Москви, поряд з її будинком на Тверській вулиці можна було спостерігати таку картину – співачка в компанії друзів йшла вулицею, вибирала найпохмуріших перехожих і дарувала їм жовті квіти. Це знаменувало гарний настрій, кінець зими, відлигу, прихід весни та пробудження. Зараз, коли Алла не виступає, цю традицію підхопили її фанати.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.