“Народжувати час”: дочка Заворотнюк заговорила про власну дитину

Ганна Стрюкова, відоміша під прізвищем мами Заворотнюк, припустила, що незабаром може сама стати мамою.

Анна Заворотнюк (Стрюкова) на даний момент є єдиним джерелом інформації про онкохвору Анастасію Заворотнюк, яка вже близько трьох років не з’являється перед телекамерами. Хвороба настигла Настю раптово – після пізніх пологів та процедури штучного запліднення у неї виявили пухлину мозку – гліобластому. Після того, як у Насті знайшли недугу, вона різко зникла з поля зору фанатів та телекамер. Жінка припинила зніматися, давати інтерв’ю, навіть від Інстаграм-блогу відмовилася.

Анна Заворотнюк – повна копія своєї мами
Анна Заворотнюк – повна копія своєї мами

Ситуація настільки складна, що її близькі одноголосно вирішили — оборонятимуть Заворотнюк від пронозливих фанатів і не коментуватимуть ситуацію. Це рішення аргументовано багато в чому тим, що якщо раптом Анастасії через проблеми зі здоров’ям не стане, вона хотіла б залишитися в пам’яті фанатів здоровою, стрункою, молодою, усміхненою, а свої недуги хотіла б залишити далеко від їхніх очей.

Тому Ганну Стрюкову часто запитують про маму, сподіваючись, що вона все-таки видасть хоч якусь інформацію.

Нещодавно у Ганни Заворотнюк в Інстаграм запитали, чи хоче вона дитину

“Ганна, може вам народити пора? Я чудово розумію проблеми вашої мами, але…”, – написала невідома прихильниця Ганни Стрюкової.

Дівчина стримано відповіла: “Обожнюю ці поради на мільйон”.

Скріншот Інстаграм Анна Заворотнюк
Скріншот Інстаграм Анна Заворотнюк

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.