Репяхова зізналася, що одягає Павлика: “Якщо я не куплю, він сам собі не купить”

Українська блогерка Катерина Репяхова, яка раніше була концертним директором Дмитра Карпачова, а пізніше Віктора Павлика, розкрила деякі подробиці свого особистого життя.

Катерина Репяхова розповіла, що подарувала чоловікові сорочку. Вона натякнула, що якщо вона подібні речі йому не купуватиме, то й сам Віктор Павлик не купуватиме їх. Втім, це проблема всіх чоловіків, адже більшість із них (особливо старшого покоління) не люблять шопінг.

Катерина Репяхова (Павлик) у своєму блозі показала, що подарувала своєму коханому чоловікові сорочку.

“Якщо я не куплю чоловікові новий одяг, то сам собі він ніколи не купить. І така проблема у багатьох сім’ях”, – зазначила Катерина.

Також вона опублікувала знімки свого чоловіка у двох сорочках — бежевому та молочному.

Скріншот з Інстаграма Каті Репяхової
Скріншот з Інстаграма Каті Репяхової

Нагадаємо, що буквально днями Катерина Репяхова зі своєю родиною повернулася із майже тритижневої відпустки на західній Україні. Там Катя з чоловіком, мамою та сином провела чудовий відпочинок на популярному гірськолижному курорті. Блогер багато показувала у своєму профілі, тому фоловери з цікавістю стежили за тим, що відбувається.

Крім того, у деяких закладах Віктор Павлік у період новорічно-різдвяних свят давав концерти.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.