Три сестриці: як зараз виглядають і чим займаються сестри Віри Брежнєвої

Віра Брежнєва – українка. Одна з багатодітних родин, і в неї в сім'ї досить сильна жіноча лінія.

Співачка Віра Брежнєва має ще трьох сестер — старшу звуть Галина, а двох молодших — Анастасія та Вікторія. Молодші сестри Віри Брежнєвої – двійнята.

Якщо подивитися як на архівні, так і на сучасні фотографії сестер, можна побачити, як дівчата між собою неймовірно схожі.

Сестра Віри Брежнєвої Галина

Сестри Брежнєвої
Сестри Брежнєвої

Старша сестра Галя – дуже закрита людина. Галина живе у Єгипті. Вона має незначні профілі в соціальних мережах лише “для своїх”, вона рідко публікує туди фотографії, і, на відміну від молодшої сестри, не дає інтерв’ю ліворуч і праворуч.

Сестра Віри Брежнєвої Анастасія та Вікторія

Сестри Брежнєвої
Сестри Брежнєвої

Молодші сестри Віри Настя та Віка – двійнята. Наразі їм по 37 років. Вони, як і Віра, родом із міста Кам’янське на Дніпропетровщині. Настя живе у Києві. До слова, всі сестри Віри носять прізвище Галушка.

Анастасія Галушка, як і старша сестра Галина, теж намагається показувати своє життя публіці. Як повідомляють ЗМІ, Настя дуже рано вийшла заміж та народила доньку.

Вікторія Галушка вирішила не відставати від сестри Віри і теж була частою гостею світських вечірок. Дівчина спочатку працювала у престижній компанії дизайнерки Ольги Навроцької, а потім вдало вийшла заміж за шоумена Олександра Цекало.

Сестри Брежнєвої
Сестри Брежнєвої

Ну, а про життя самої Віри Брежнєвої відомо багато — вона є дружиною музиканта Костянтина Меладзе живе на три країни — Росію, Україну та Італію. Всюди пара має нерухомість.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.