Який вигляд і як живе єдиний син онкохворої Анастасії Заворотнюк Майкл? Хлопцеві вже 21 рік

Анастасія Заворотнюк також має сина. Його звуть Майкл Стрюков. Хлопцеві 21 рік, і він веде закритий спосіб життя.

Він навчався на юрфаку в МДІМВ, а потім переїхав до США, де отримував освіту в коледжі права. Коли з його мамою трапилася трагедія, він повернувся до Росії та почав заробляти, даючи платні уроки гри на гітарі.

Він має сторінку в Інстаграм, яку він наповнює, але вкрай рідко.

Наприклад, станом на кінець січня остання публікація Майкла датується груднем 2021 року. Тоді він опублікував відео своєї гри на гітарі.

Це досить показово, адже син Насті Заворотнюк – творча людина. А чи не всі творчі люди люблять публічність. Мабуть, надивившись на відкритий спосіб життя своєї мами за часів піку її слави, хлопець вирішив не йти її стопами.

Анастасія Заворотнюк із сином
Анастасія Заворотнюк із сином

Якщо проаналізувати профіль детальніше, можна зрозуміти, що він не тільки вміло грає на гітарі, але ще й любить малювати. З іншого боку, він пише вірші на музику. Загалом, всіляко розвиває себе і перебуває у пошуках свого істинного покликання.

Фото з онкохворою матір’ю на сторінці Майкл Стрюк не має. Є лише один знімок із сестрою Ганною, яка є йому близькою людиною.

Анна та Майкл підтримують один одного після новини про практично невиліковну хворобу матері.

Проте Ганна Заворотнюк — не єдина близька для Майкла людина. Також він має кохану, яку той називає громадянською дружиною, але покладає надії на те, що вони узаконять стосунки.

Про своє сімейне становище син зірки серіалу “Моя прекрасна няня” розповів восени 2021 року в Інстаграмі.

Виявилося, що має стосунки з дівчиною, яку він уже називає дружиною. У мікроблозі в Instagram він також опублікував дебютний сингл, який записав зі своїм гуртом.

Окрему подяку хочу висловити всім, хто підтримав це неабияку авантюру. А саме: моїй дружині, поки що тільки цивільній, але це поки що, і одночасно художниці даної обкладинки, написав Майкл.

Сам Майкл не любить афішувати нічого зі свого життя, крім його творчого боку, але журналістам вдалося дізнатися, хто ж претендує на місце невістки самої Анастасії Заворотнюк.

Обранкою Майкла стала художниця на ім’я Софія.

Анастасія Заворотнюк у серіалі Каспій 24
Анастасія Заворотнюк

Нам вдалося знайти сторінку дівчини в Інстаграмі.

У неї немає особистих фото на сторінці, крім аватарки, на якій видно її обличчя не дуже чітко. Профіль заповнений особистими роботами, у тому числі й обкладинкою, яку Соня намалювала композиції Майкла Заворотнюк.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".