Лорак, Дорн чи Лобода: кому заборонять виступати в Україні через гастролі в Росії

Станом на 2022 рік багато корінних українських зірок вважають за краще виступати в Росії, деякі навіть живуть там, лише зрідка приїжджаючи на батьківщину.

Зважаючи на вкрай напружену політичну ситуацію між Росією та Україною, в Україні досить часто критикують тих зірок, які приїжджають виступати з Росії, або ж тих, хто є як би “українськими”, але їздять працювати в РФ, адже “гроші не пахнуть”. “.

Все доходить до того, що концерти деяких артистів, які були на гастролях у РФ, а потім повернулися на батьківщину, бойкотують, не дають проводити, закидають яйцями, помідорами та іншими продуктами, щоби показати свою незгоду.

Ми вирішили скласти список українських селебріті, яких найбільше критикують співвітчизники за їхні виступи у Російській Федерації.

Згідно зі статистичними даними, які станом на січень 2022 року надає компанія Gradus, за новинами шоу-бізнесу слідкує третина українців. Психологічний портрет читача новин про шоу-бізнес приблизно такий: чоловік чи жінка, мешканець провінційного чи великого міста України (з населенням понад 50 000 осіб), вік від 18 до 60 років.

Серед цих опитаних майже 70% відповіли, що Україна має заборонити Ані Лорак не лише виступати тут, а й взагалі сюди приїжджати.

Ані Лорак в образі з нового кліпу "Вірила"
Ані Лорак

На другому місці розташувалася Світлана Лобода (65%).

Світлана Лобода
Світлана Лобода

А на третьому – Таїсія Повалій (61%).

Таїсія Повалій
Таїсія Повалій

40-50% опитаних вважають, що треба заборонити виступати в Україні MARUV, Івану Дорну, Максу Барським та ALEKSEEV.

MARUV розповіла, як голодувала у дитинстві
MARUV
Іван Дорн
Іван Дорн
Макс Барських
Макс Барських
ALEKSEEV із цуценям із притулку
ALEKSEEV

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.