Дві старенькі: Наташа Корольова показала танці зі своєю мамою

Телезірка Наташа Корольова опублікувала дикі танці разом із мамою.

Мама співачки Наташі Корольової всіма силами хотіла б омолодитись. 76-річна Людмила Іванівна Поривай навіть для цього волосся пофарбувала у яскраво-рожевий — щоб і з натовпу виділятися і молодше здаватися. Наташа сама переходить у вік старшої жінки, тому її відеозаписи та фотографії в Інстаграм — це добірка активних “молодих” ракурсів та вчинків. Чого не вдієш, щоб зупинити старість?

На відео Наташа одягнена у різнобарвний комбінезон, а її мама Люда вирішила блиснути на багатотисячну публіку яскравою жовтою курткою. Вони танцюють на камеру десь у сонячному місці, бо обидві одягнені у сонцезахисних окулярах.

Ось що шанувальники пишуть у коментарі до цього відео, опублікованому на сторінці співачки та дружини Тарзана Наташі Корольової:

  • Які класні, Правильно мама каже, Все буде добре
  • Молодець, мамо Людо! Тому й виглядає дівчинкою у свої… Приймає світ і не намагається нікому нічого доводити
  • Нехай усі мами так кажуть
  • Гаразд, дочко. Вона – медійна особистість. Але ви, жінка, що витворяєте? Що виглядає у 40 років, у вашому віці, сприймається, як клоунада. Старійте гідно і не будьте посміховиськом. Адже не кожен вам це скаже у вічі. Ваш поїзд давно зник за горизонтом. Всьому свій час.
  • Найкрасивіша та запальна
  • Мама Люда Краще танцює, ніж ваш син Наташа

Як бачимо, думки щодо Наташі та її мами розділилися.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.