Дружина Віктора Павлика прочинила завісу власної справи: розповіла про бізнес-плани

Нещодавно дружина українського артиста Віктора Павліка Катерина Репяхова заявила, що вирішила займатися своїм бізнесом. При чому, її прагнення стати бізнес-леді було досить різким, оскільки вона майже відразу кинулася шукати приміщення.

Репяхова каже: давно хотіла відкрити власний бізнес, проте тільки зараз для цього є ідеальні умови. Якою саме буде своя справа Каті — блогер наразі не зізнається, каже, що ще зарано. Коли вже всі реалізатори цього проекту перейдуть від планів до виконання завдань, і будуть перші результати, вона все покаже та розкаже.

Катерина Репяхова вперше заговорила про деталі свого бізнесу

Катерина Репяхова вперше заговорила про деталі свого бізнесу
Катерина Репяхова вперше заговорила про деталі свого бізнесу

Подробиці дружини Віктора Павлика як завжди ділиться у своєму Інстаграм-акаунті.

“З приводу свого бізнесу кілька слів прокоментую. Поки що я тримаю в інтризі, що це буде. Звичайно, багатьом цікаво, але я вирішила — коли ми вже точно визначимося з приміщенням, коли підпишемо договір, почнемо ремонт, коли я побачу хоча б зразкову візуалізацію”. приміщення, я з вами звичайно ж обов’язково поділюсь”, – каже дружина українського музиканта Віктора Павліка.

“Ми з дизайнером вже у четвер їдемо дивитися приміщення, обговорювати вже більш предметно. Завтра у мене зустріч юридична — я буду всі аспекти цього бізнесу вивчати. Загалом — максимально у процесі”, — резюмувала Катерина Репяхова у своєму Інстаграм-блозі.

Чи візьме якусь участь у цьому бізнес-проекті її чоловік, український артист Віктор Франкович Павлік — поки що невідомо. Проте Катя каже, що на цьому етапі вона домовляється з усіма сама. Відтак можна припустити, що це буде виключно її бізнес-проект.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.