Реальна причина розриву Тіни Кароль та Дан Балана: закулісні історії “Голосу країни” (Відео)

Тіна Кароль і Дан Балан зібрали навколо себе безліч пліток та чуток. Однак ми на нашому Ютуб-каналі вибрали все найважливіше та найцікавіше!

Спочатку ходили чутки про те, що Тіна та Дан разом. Потім – про те, що не разом. Потім Тіна підтвердила своє кохання, а Дан спростував. То де ж правда насправді? У чому вона полягає?

Тіна Кароль – молода та красива жінка. Їй виповнилося 37 років, а творчому надбанню знаменитості може позаздрити сама Алла Борисівна Пугачова, якій скоро, до речі, 73!

Тим не менш, особисте життя Кароль – завжди дуже складне та натягнуте питання. Особливо після смерті її чоловіка.

Зв’язок Євгена і Тіни був настільки сильним, що вона не зрадила йому досі – так і не змогла нікого полюбити і відкритися.

Тим не менш, Дан Балан був наполегливий і страшенно привабливий.

Детальніше про їхнє кохання – у нашому спеціальному сюжеті.

Не забудьте підписатися на канал Одна хвилина, щоб тримати руку на пульсі цікавих та важливих новин зі світу шоу-бізнесу та улюблених артистів.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.