Шестиповерховий палац Галкіна та Пугачової: як виглядає всередині будинок Примадонни та її сім’ї? Відеосюжет

Найвідоміша родина вітчизняного шоу-бізнесу, безумовно, Алла та Максим. До них прикуто в рази більше уваги і однією з тем для обговорення є величезний будинок. Це не просто палац, це справжній замок, фортеця, особняк! 6 поверхів, середньовічний стиль, дорожнеча та розкіш – це все вигідно відрізняє будинок артистів від хатин у Підмосковному селі Грязі.

Якщо ви хоч трохи стежите за тим, як і чим живуть Максим і Алла, то точно знаєте, що у них не якийсь будиночок, а справжній палац в елітному підмосковному селищі.

Галкін, як автор даного житлового проекту, спробував відтворити одне зі своїх дитячих снів, і взагалі не переймається тим, що його будинок схожий на диснеївський замок.

Тут просторо, затишно. Звичайно, за відходом такого палацу, та ще й з прибудинковою територією, потрібна величезна кількість працівників. Однак і Макс з Аллою як королі не сидять – досить часто роблять щось “по дому”.

Як вони живуть, які у них побутові зручності, і які чудасії у найбагатших артистів Росії? Якби ви хотіли це дізнатися, то не забудьте підписатися на наш канал Одна хвилина – там найцікавіша і маловідома інформація про зірок, їх життя, рідних та курйози.

Який вигляд має замок Алли Пугачової та Максима Галкіна? Дивіться у нашому відео!

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.