Надія Бабкіна готується до виписки з лікарні після коронавірусу

40-річний чоловік 70-річної артистки Євген Гор повідомив, що незабаром Бабкіну випишуть з лікарні і вона буде вдома.

На початку квітня королеву російських народних пісень і хороводів Надію Бабкіну госпіталізували з підозрою на коронавірус.

Через кілька днів після цього припущення наявність інфекції підтвердили, а у співачки діагностували двосторонню пневмонію. Лікарі негайно перевели її в стан штучної коми і підключили до апарату штучної вентиляції легенів.

Після того, як стан артистки стабілізувався, її вивели з коми і продовжили лікування. Про всі новини регулярно повідомляє чоловік Бабкіної — співак Євген Гор.

28 квітня у своєму особистому блозі він повідомив, що Надія, як і раніше, проходить курс лікування, але її стан поступово поліпшується. За словами Євгена, через 7-10 днів він планує забрати дружину додому.

“Друзі, багато пишуть і питають про здоров’я Надії. Поспішаю повідомити вам, що ми кожного дня на зв’язку. У неї вже, як завжди, планів мільйон, і вона рветься у бій. Насилу вдається приборкати енергію. Лікарі планують відпустити її додому через 7-10 днів уже повністю здоровою! Спасибі ще раз величезне всім, хто вірив і був поруч”, — написав Євген Гор.

Надежда Бабкина и ее муж Евгений Гор
Надія Бабкіна та її чоловік Євген Гор

Багато шанувальників Бабкіної переживають за неї і бажають якнайшвидшої поправки. Сама ж артистка з моменту госпіталізації не давала ніяких офіційних коментарів і не виходила на зв’язок через власні соціальні мережі.

Також в мережі з’являлася інформація, що у особистого водія Бабкіної та його близьких родичів діагностували коронавірусну інфекцію. Але підтверджень того, що вірус передався конкретно через співачку немає.

Схожі статті

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.