Переборщив із Фотошопом: реальні знімки Філіпа Кіркорова без ретуші

Як і всі інші зірки, російський поп-король Філіп Бедросович Кіркоров хотів би показувати свої найкращі сторони та приховувати недоліки.

Сьогодні вже не потрібно робити якісь особливо складні маніпуляції або лягати під ніж хірурга, щоб виглядати стрункіше, краще і молодше. Інтернет та програми — ось сучасний секрет молодості. Цей секрет досить глибоко вивчив Філіп Бедросович, тому останнім часом його викрили в тому, що той переборщив з використанням графічних редакторів для своїх фотографій.

Філіп Кіркоров: фотошоп та реальні фото

Філіп Кіркоров відфотошопил своє фото до невпізнання
Філіп Кіркоров відфотошопил своє фото до невпізнання

У мережі все частіше стали з’являтися реальні фотографії артиста, що старіє. Якщо у нього на сторінці він завжди підтягнутий накачаний мачо, то на знімках шанувальників можна побачити лише старенького навколодіду з пивним животом і капустяним листом на голові.

54-річний співак намагається всіляко продовжити свою молодість і показати шанувальникам, що він на “однієї хвилі” з молоддю.

Філіп Кіркоров відфотошопил своє фото до невпізнання
Філіп Кіркоров відфотошопил своє фото до невпізнання

На одній із Instastorieas Філіп Бедросович і зовсім шокував публіку. Не помітити тонну фільтрів у фотошопі було дуже складно.

Також за допомогою ретуші Кіркоров прибирає не лише зайву вагу, а й зморшкувату шкіру, яка з часом починає обвисати дедалі більше.

Філіп Кіркоров відфотошопил своє фото
Філіп Кіркоров відфотошопил своє фото

Звичайно, він не зовсім запустив себе, проте дійсність не завжди збігається з тими фотографіями, які улюбленець мільйонної аудиторії з особливим ентузіазмом редагує через Фотошоп, а потім розміщує у профілі.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.