В якій вірі, Камалія виховує своїх дочок від мільярдера-мусульманіна.

Співачка Камалія - бездоганна артистка та дбайлива мати. Вона так давно чекала на своїх дівчаток-красунь, що зараз намагається давати їм все і навіть більше, і при цьому примудряється не розпестити спадкоємиць.

2013 рік для Камалії став переломним. Він розділив її життя на “до” і “після” у хорошому сенсі, адже саме цього року в артистки та її дружина Мохаммада Захура з’явилися дві чудові дочки — двійнята Арабелла та Мірабела.

Звісно, публіці цікаво, як це — виховувати двох дочок, коли ти — одна з найзатребуваніших співачок України, а твій чоловік багатий іноземець.

Про це пише видання Сегодня. Також журналісти поспілкувалися з Камалією, щоб дізнатися, яке віросповідання її дочок, і від кого більше — від мами чи від тата. Адже у батьків Арабелли та Мірабели різне віросповідання було спочатку.

Камалія розповіла про релігію у її сім’ї

Камалія прийняла іслам заради свого чоловіка. Цей вчинок для багатьох виявився дивним, проте більшість фанатів артистки нормально сприйняли цю новину, і з повагою поставилися до її вирішення, кажучи, що релігія — це особиста справа кожного.

Камалія готується до важливого творчого прориву на своєму шляху
Камалія готується до важливого творчого прориву на своєму шляху

Камалія зізнається — її дочки частіше все ж таки святкують звичніші нам Різдво та Великдень, ніж мусульманські свята.

Проте ще кілька років тому співачка стверджувала, що чоловік наполягав на тому, щоби доньки прийняли іслам і заборонив дружині хрестити дітей.

“Якщо порівнювати іслам і православ’я, то наша релігія – вона старша, давня. Навіть коли ми читаємо Коран, там багато разів згадується Христос. І в нас вважається, що Ісус Христос – це Син Божий, а вони вважають, що це пророк, як Мухаммед, а головний у мусульман саме він”, – розповідає співачка та модель Наталія Захур (Шмаренкова).

Камалія
Камалія

Жінка додає — її доньки найчастіше відзначають християнські свята, а також знають молитви і нерідко ходять до церкви з мамою. Камалія зізнається – читала разом із дітьми дитячу біблію та Коран. Артистка каже – найголовніше у релігійному вихованні – правильно пояснити. Її філософія така Бог один. А ось релігій багато, просто в кожній із них Бога називають по-різному.

Дивіться на нашому каналі Одна хвилина на Ютубі цікавий сюжет про співачку Камалію та її досягнення.

Як дружина мільярдера виграла конкурс краси та стала співачкою? Історія красуні Камалії

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.