“Сидимо вдома з Аллусею!”: Максим Галкін розповів, куди він пропав

Багато користувачів почали запитувати у Максима Галкіна, куди він зник, і чому перестав виходити на контакт із шанувальниками. Артист розповів, що відпочиває вдома. А також анонсував, що попереду має концерти.

27 січня пародист та комік записав відео, зняте у своєму палаці. З величезним гарним краєвидом на прилеглу територію, яка зараз усипана снігом, Максим звернувся до шанувальників.

Він розповів, що багато хто питає у нього куди ж Галкін пропав. Пародист каже – нікуди не пропав, вони зі своєю дружиною Аллою Пугачовою сидять удома та відпочивають.

Максим уточнив, що поки що всі його друзі відлетіли у відпустку за кордон. Проте пародист та його родина нікуди не літали. Можливо, це тому, що Алла Борисівна Пугачова дуже боїться літати літаком, і навіть за часів своєї гастрольної діяльності відмовлялася від цього виду транспорту, пересуваючись переважно поїздом.

Пізніше Галкін опублікував знімок своєї дружини Алли Борисівни Пугачової у рожевому зимовому пуховику. Швидше за все, ця фотографія була зроблена на подвір’ї величезного особняка артистів.

Максим залишив під фотографією зворушливий та лаконічний підпис: “Аллуся”, – додавши смайлик із серцем.

Максим каже, що його діти ходять до школи, він зрідка вибирається на зйомки. 30 січня у нього планується концерт, тож, можна сказати, затяжні новорічні свята закінчено – він повернувся до свого робочого графіка.

Схожі статті

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.

Раніше не знала, як це їсти – тепер не можу відірватись: смачні котлети з курячої печінки. Фірмовий рецепт

Немає нічого смачнішого за ці нереальні котлети з курячої печінки. Головне – навчитись їх готувати. Ділимось дуже простим рецептом апетитної закуски.

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.