Ектору Хіменесу-Браво фанатки шлють свої неодягнуті фото: “Приїжджай прямо зараз”

Ектор Хіменес-Браво дуже популярний в Україні. А популярність серед жінок лише збільшує його статус холостяка.

Нещодавно Ектору Хіменесу-Браво виповнилося 50 років, але шеф-кухар доводить, що бути улюбленцем жінок можна у будь-якому віці. Про це говорять його різні фотографії, не завжди пристойного змісту — чоловік любить продемонструвати свій торс та інші фотогенічні частини свого тіла, аби залучити аудиторію, лайки та коментарі.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

Сайт “Сегодня” поспілкувався з одним із найвідоміших кулінарів України та розпитав про те, яку увагу Ектор отримує з боку своїх фанаток. Кулінарний гуру розповів, що практично щодня його директ підривають свої фанатки, які пропонують не тільки побачення, а й прагнуть продемонструвати чоловікові всі принади свого тіла.

Кулінар Браво зізнається, що іноді не знає, як реагувати на такі відверті повідомлення та оголені фотографії у своєму Інстаграм-акаунті.

Але навіть після того, що він бачить у своєму Директі щодня, у нього все ще немає коханої. Ну, чи майже ні, адже він хоч і публічна людина, але деталі свого особистого життя не прагне розкривати на всю країну.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

“Бують такі повідомлення, особливо вночі або у свята, коли дівчата писали “приїжджай прямо зараз, я готова” і так далі. Це теж викликає у мене зніяковілість, тому я ніколи на таке не погоджувався”, – розповів головний кулінар телеканалу СТБ в інтерв’ю журналістам.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.