Таємне життя Тіни Кароль: кого любила до Огіра та після Дана Балана

Тіна Кароль – співачка, яка на сцені вже 15 років. За цей час навколо неї відбувалися різні події як творчі, так і особисті. Драми в житті Кароль було достатньо.

Усі знають про її гірку втрату чоловіка Євгена Огіра. Як каже сама Тіна, це було єдине кохання в її житті. Але ми зібрали з відкритих джерел більше інформації, і готові заявити — кохання було не єдине. До Огіра в неї ще були стосунки та закоханості, які зірка естради та народна артистка України чомусь приховує.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Почнемо з першого кохання. В одному з випусків проекту «Голос.Діти-3» тренери Тіна Кароль, Потап та Monatik розповіли про свою першу дитячу закоханість.

Так, Тіна Кароль зізналася, що у дитинстві була домашньою та скромною. Так, уперше вона закохалася у чотирнадцять років у вожатого у дитячому таборі. Але він взагалі не звертав на неї уваги. Тепер Кароль навіть не згадає, як його звали.

Також є у Тіни Кароль одна людина з минулого, яка з’явилася у третьому випуску 10 сезону “Голосу країни”. Тоді на сцену вийшов новий учасник кастингу – співак Євген Анішко. Чоловіка добре знають у шоу-бізнесі, адже свого часу він виступав у групі “4 королі”. Крім цього, Євген Анішко співав у дуеті з Лаймою Вайкуле, чим не можуть похвалитися багато артистів.

Своїм вокалом учасник шоу зумів розгорнути лише крісло Дана Балана, тож пройшов у наступний етап конкурсу. Але, як виявилось, усі тренери були б раді забрати Євгена Анішка до себе, адже він неймовірно талановитий.

Однак це не всі сюрпризи, які чекали на Дана Балана. Під час зйомок Тіна Кароль зізналася, що чудово знайома із Євгеном Анішко. У студентські роки вони жили у гуртожитку та були добрими друзями. Тіна та Євген разом їздили на вокальні конкурси і навіть ділилися їжею.

А ось перші серйозні стосунки з’явилися у майбутньої улюблениці мільйонів, коли вона стала повнолітньою. У віці 18 років майбутня поп-діва познайомилася з актором та режисером 24-річним Дмитром Тубольцевим. Чоловік був другим режисером мюзиклу “Екватор”, де ще не відома студентка Тетяна Ліберман виконала роль Маргарет.

У них почалися дуже серйозні відносини. Тіна та Дмитро прожили разом близько трьох років. Але потім Дмитро почав періодично захоплюватися іншими дівчатами. Розлучилися молоді люди перед “Новою хвилею”, після того, як Тіна застала його цілується з іншого. Відомо, що закохані після розставання не підтримують жодних стосунків і вже 12 років не бачилися.

Наразі Дмитро Тубольцев є не лише режисером, а й відомим в Україні актором. А у 2014 році він став добровольцем і пішов до армії.

Потім її бойфрендом деякий час був співак Кирило Туриченко, який згодом став солістом гурту “Іванушки”. Вони брали участь із ним у відборі на “Євробачення-2006”. Романтичні стосунки їм доводилося ховати від продюсера Олега Чорного.

До речі, на своєму першому зірковому виступі в Караоке на майдані в далекому 2005 році нікому невідома студентка першого курсу Тіна зізналася, що має якийсь “рідний хлопець”, якого назвала Олежкою.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Публіка так і не дізналася, хто цей загадковий Олежка. Але є припущення, що це перший продюсер Олег Чорний. Про них не говорили аж до 2007 року, коли між молодою виконавицею та продюсером стався серйозний конфлікт.

Олег Чорний заявляв, що це він зробив Тіну зіркою, помітивши на сцені київського Будинку офіцерів, але втомився від її постійного хамства та байдужого ставлення до професійних обов’язків. У спробах закрити колишній підопічний шлях на музичний ринок, він звинувачував її в пияцтві, хамстві, натякав, що вона вживає заборонені препарати. За словами ж співачки та співпродюсера Олесі Рябініної, Олег не вклав у проект «Тіна Кароль» жодної копійки, і в результаті їх просто обібрав. Після «Євробачення» в гонитві за грошима він організовував неймовірну кількість концертів, ігнорував будь-які її прохання, змушував виходити на сцену з високою температурою та навіть піднімав на дівчину руку.

А вона працювала на знос – протягом п’яти місяців дала понад 160 концертів. З гонорарами від цих виступів він нібито і пішов, обливши її брудом у мас-медіа і перед батьками.

Вже після цього конфлікту почали говорити, що Тіна могла мати стосунки з Олегом. Але сама на той момент співачка-початківець їх не коментувала.

Того ж таки 2007 року в житті Тіни відбулася доленосна зустріч. З майбутнім чоловіком Євгеном Огіром Тіна познайомилася у 2007 на каналі М1, де він працював виконавчим продюсером.

Чоловік був киянином, випускником національного університету театру, кіно та телебачення ім. Карпенка-Карого. Раніше був одружений на однокурсниці Дар’ї, виховував сина, який народився у 2005 році поза шлюбом.

Тільки йому вдалося підтримати співачку після конфлікту з Чорним. Тіна опинилася тоді в непростій ситуації, була у тяжкому не лише моральному, а й фізичному стані, від нервів схудла до 40 кг.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Євген став її продюсером та зайнявся просуванням. Незабаром їхнє спілкування переросло в роман, і без зайвого розголосу в 2008 році вони одружилися, відзначивши подію в одному з ресторанів Києва, а потім провівши весільну церемонію на Мальдівах. Потім молоде подружжя повінчалося у Свято-Успенському соборі Києво-Печерської лаври.

А вона працювала на знос – протягом п’яти місяців дала понад 160 концертів. З гонорарами від цих виступів він нібито і пішов, обливши її брудом у мас-медіа і перед батьками.

У долі Тіни Кароль виникло справжнє жіноче щастя. Напевно, тому новина про невиліковну хворобу Євгена Огіра так шокувала друзів та шанувальників співачки. Діагноз, який оголосили лікарі, виявився страшним – рак шлунка. Півтора роки битви за життя, лікування за кордоном та в Україні, виснажливі курси хіміотерапії не принесли бажаного позбавлення від хвороби та закінчилися трагічно. У квітні 2013 року Євгена Огіра не стало через онкологію. Офіційно з тих пір Тіна була помічена у нових відносинах.

Вона замкнулася в собі, переживала цю трагедію лише з найріднішими, а згодом рятувалася творчістю, адже так навчав її покійний чоловік.

Жінка зуміла зібрати волю в кулак: замість того, щоб закритися наодинці з горем у чотирьох стінах, провела на згадку про чоловіка всеукраїнський гастрольний тур «Сила кохання та голосу», який завершився у лютому 2014-го. Шанувальникам та дружині Тіна Кароль присвятила п’ятий альбом під назвою «Пам’ятаю». До збірки увійшли композиції «Закрили твої очі», «Життя продовжується», «Ти відпусти», «Нескінченність» та інші.

Тіна Кароль у дорогій сукні
Тіна Кароль у дорогій сукні

Від щасливого шлюбу з Євгеном у Тіни Кароль залишився син Веніамін Огір, на диво схожий на маму та батька одночасно. Сьогодні хлопчик — головна втіха та головний чоловік у житті зірки. Він найчастіший гість на концертах зіркової мами.

Але час лікує. А кожній жінці хочеться бути коханою та привабливою. Як мінімум, є два відомі чоловіки, з якими співачка мала роман, але тільки з чуток.

Перший – це молдавський красень Дан Балан. Вони зблизилися на зйомках проекту Голос країни, коли Дана запросили туди як тренер. Спочатку він загравав до Тіни Кароль, і всі думали, що це лише витівки для того, щоб відвернути увагу конкурента. Однак потім почалися неоднозначні знаки уваги, дотику, погляди та зовсім не дружні слова. Ходили навіть чутки, що Дан Балан живе у Тіни Кароль під час зйомок проекту. Самі артисти підтвердження цієї інформації не давали, але й не спростовували. Одного разу в інтерв’ю Катерині Осадчій та програмі Світське життя Кароль зізналася, що вона хоче бути коханою, а ще дуже хоче доньку.

Далі в історію із романом несподівано втрутився продюсер телеканалу 1+1 Володимир Завадюк. Він і пролив світло на стосунки співачки з Баланом, і породив нові чутки про своє нерівне ставлення до народної артистки. Так, Завадюк розповів, що на зйомки Голосу країни молдавський виконавець Дан Балан справді приїжджав із дому Тіни Кароль.

Також він розповів, що неймовірно любить Тіну, хоча з нею складно працювати.

У своєму Інстаграм-профілі Завадюк неодноразово викладав фото в обійми з Кароль, і писав фрази про кохання, захоплення, або просто ставив серця. Загалом, робив усе, щоб шанувальники стали ще йому приписувати романтичний зв’язок з Тіною Кароль.

23 квітня 2021 року співачка Тіна Кароль дала інтерв’ю програмі “Життя відомих людей” на телеканалі 1+1. Там вона спровокувала ще більше обговорень свого особистого життя. Зокрема, Кароль сказала, що вона “закохана як дурниця” і перебуває у цьому стані періодично, хоч і не говорить про це.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.