Яким був Діма Монатик у юності та як став зіркою — не показані раніше фото та секрети біографії

Мультіартист Дмитро Монатик – український співак, композитор та танцюрист, який виступає під сценічним ім'ям Monatik, зараз на піку популярності. Стежка до слави була тернистою.

34-річний Діма Монатик тепер, безперечно, найпопулярніший виконавець у молодіжному середовищі. Він сам пише тексти та музику своїх ритмічних пісень, робить чудові шоу-постановки. має його величезні фанклуби не лише в Україні, а й за кордоном.

Народився Діма у місті Луцьк у Волинській області. Його батьки були простими людьми – батько працював на авіазаводі, мама – секретарем у міськкомі партії.

Діма Монатик у дитинстві
Діма Монатик у дитинстві

Хлопець ріс як і всі, поки що у восьмому класі випадково не побачив вуличне шоу місцевого клубу брейк-дансу. Хлопця так захопили ритмічна музика та неймовірні танцювальні трюки, що незабаром він сам став учасником гурту DBS Crew, де швидко освоїв найскладнішу техніку.

Діма Монатик із групою DBS Crew
Діма Монатик із групою DBS Crew

Після закінчення школи хлопець. на вимогу батьків, вступив на юридичний факультет, а навіть деякий час працював за фахом. Паралельно займався музикою та танцями, а потім вирішив, що “аплодисменти йому подобаються більше, ніж аліменти” і переключився на творчість.

Діма Монатик
Діма Монатик

Зараз Діма збирає повні зали (перед карантином), записує альбоми та знімає кліпи один за одним.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.