Ліза Галкіна захопила фото молодої мами

В Інстаграмі з'явився обліковий запис, підписаний як Єлизавета Галкіна. Там публікуються як фото Лізи та Гаріка, так і чарівної Алли Пугачової та її чоловіка Максима.

Чи можна вважати цей обліковий запис офіційною сторінкою самої Лізи — невідомо. Адже раніше батьки говорили, що не хотіли б, щоб їхні діти вели якісь сторінки у соціальних мережах до повноліття. Цілком логічно, що це фан-сторінка.

Нещодавно на фан-сторінці Лізи Галкіної було опубліковано знімок Алли Пугачової у глибокій молодості. Шанувальники поспішили порівняти Аллу з Анною Кареніною, адже на фото вона така схожа на цю героїню.

Ось що фанати пишуть у коментарях до відеоролика:

  • Та жінка, яка співає, — пише iu_liia3333
  • Алла справді красуня на фото. А вірші Єлизавети присвячені мамі дуже відмінні, – пише користувач з ніком
  • Дорожче за матусю нікого на світі немає. Аллочка наша улюблена, найкрутіша. Ми вас дуже любимо, – пише користувач з ніком veralebedeva1308

Зазначимо, зараз Алла Пугачова знаходиться зі своїми дітьми в селі Грязі. Разом з нею знаходиться син Гарік, дочка Ліза та прислуга. Максим Галкін, як він сам анонсував раніше, вирушив на концерт і незабаром має повернутися додому.

Скандали січня 2022 – переходьте на наш Ютуб-канал Одна хвилина за посиланням внизу, і дивіться цікаві подробиці про ваші улюблені зірки – їх життя, творчість, сім’ю, проблеми та скандали. Не забудьте передплатити наш канал, щоб про всі новини дізнаватися раніше за інших.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".