Фреймут – трактор, Тищенко – дитина: Редактор “Ревізора” Жижа описала кожного ведучого

Нещодавно редактор проекту "Ревізор" Ганна Жижа прийшла до провідного ЛюксФМ Слави Дьоміна та розповіла своє ставлення до програми "Ревізор" та до ведучих цього проекту різних років.

Ганна Жижа дала свою характеристику різним телеведучим, які свого часу зібрали величезну аудиторію шанувальників для проекту щодо перевірок ресторанів, салонів та інших закладів країни.

Фреймут: “Маленький трактор, який не зупинити”.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Абрамов: “Людина світу. Вона за кордоном, я не бачу її на екранах, але я знаю, що вона, здається, працює редактором якихось реаліті шоу, але не в Україні, і не у себе на другій батьківщині”.

Ревізор Вадим Абрамов та редактор Ганна Жижа
Ревізор Вадим Абрамов та редактор Ганна Жижа

Тищенко: “Велика дитина. Дивись, як редактор я була їм дуже задоволена в Ревізорі. Всі ляпи, які в нього були, я могла виправити делікатно і не при людях.

Микола Тищенко
Микола Тищенко

Звичайно, вони (ляпи, – ред. одна хвилина) були. Звичайно, людина, яка заходить на майданчик о 9-й ранку (і це не я, яка час від часу щось підказує), починає говорити і без зупинки 12 годин не закриває рота і не має права закрити.

Дуже складно і жартувати, і спілкуватися з персоналом у закладах, і вигадувати якісь історії, коли ти в готелях один. Це ж не цікаво. Коля міг утомлюватися. Якщо у нас не було обіду, і він не з’їв шматок м’яса, і десяток яєць без жовтка, він міг втомитися і заговоритися”.

Ганна Жижа: зашкварі Тищенка, характер Фреймут та “Ревізори на порозі” | Слава+

Скандали січня 2022 – переходьте на наш Ютуб-канал Одна хвилина за посиланням внизу, і дивіться цікаві подробиці про ваші улюблені зірки – їх життя, творчість, сім’ю, проблеми та скандали. Не забудьте передплатити наш канал, щоб про всі новини дізнаватися раніше за інших.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.