Чи робила Тіна Кароль операції на своєму тілі?

Українська артистка Тіна Кароль — обговорювана не лише у своїй країні, яку вона давно вважає рідною, а й за її кордоном.

Творчість та особисте життя — дві основні теми, які нескінченно мусолять фанати. Звичайно, всім цікаво, яким буде новий кліп, про що буде новий сингл, з ким живе і з ким спить Тіна Кароль. Проте зірки, що старші стають, то більше вкладають у те, щоб зберегти свою молодість. Наприкінці січня 2022 року Тіні Кароль виповнилося 37. Звичайно, це ще не старість, але вже настав час подбати про те, щоб на зйомці крупним планом не було видно зморшок. Хоча, Кароль, це схоже взагалі не загрожує, особливо якщо подивитися на останні кліпи. Не кожна зірка за п’ять хвилин до сорока може дозволити собі виступати в комбінезоні.

Як Тіна Кароль стримує свою молодість та красу, і чи робила вона пластичні операції?

Тіна Кароль знялася у новій фотосесії
Тіна Кароль знялася у новій фотосесії

Про те, що Тіна Кароль збільшила губи, говорили ще багато років тому. Також співачці приписували пластичну операцію зі збільшення грудей. В інтерв’ю з Катею Осадчою артистка розвіяла чутки та спростувала цю інформацію:

Зірка сказала: “Не треба заздрити. Маємо те, що маємо. Мого тіла ніколи не торкався скальпель хірурга. Дякую богу, нагородив:) Мені не треба звертатися ні до кого”.

А як ви вважаєте, чи правда, що Кароль ніколи нічого не змінювала у своїй зовнішності? Чи вона просто не хоче визнавати, що змушена була звернутися до хірургів у такому ранньому віці?

Скандали січня 2022 – переходьте на наш Ютуб-канал Одна хвилина за посиланням внизу, і дивіться цікаві подробиці про ваші улюблені зірки – їх життя, творчість, сім’ю, проблеми та скандали. Не забудьте передплатити наш канал, щоб про всі новини дізнаватися раніше за інших.

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.