Вагітна Настя Каменських: у мережу “злили” пікантні фото співачки з круглим животом

Настя Каменських із вагітним животом прикрасила обкладинку одного із глянцевих журналів. Чи справді співачка вагітна - читайте далі.

Первінця Насті Каменських та Олексія Потапенка, відомого як Потап, шанувальники зіркової пари чекають більше, ніж самі подружжя. Фанати дуету Потапа та Насті тривалий час спостерігали за стосунками виконавців та щиро раділи новини про весілля.

Тепер же шанувальники чекають на малюка пари. Хоча самі артисти поки що не обговорюють цю тему ні під час інтерв’ю, ні у своїх соціальних мережах, слухачі самі додумують факти та розглядають животик Каменських на кожному новому фото.

Так, в одній із фан-груп Насті в мережі Instagram з’явилося незвичайне фото. Співачка прикрашала обкладинку глянсового журналу. Позувала виконавиця із заокругленим животом, прикриваючи бюст руками.

Фото с фан-аккаунта Насти Каменских
Фото з фан-аккаунта Насті Каменських

Як виявилося, цей знімок є фотошопом. Шанувальники Насті Каменських вирішили подивитися, як виглядатиме співачка у положенні. Однак, були й такі користувачі мережі, які вважали фото дуже реалістичним.

Втім, у коментарях передплатники групи зазначили, що Насті дуже йде вагітність:

  • “Бомбезно, Насті йде”;
  • “Шикарна жінка”;
  • “Вау, тобі дуже личить!” – написали користувачі мережі.

Зазначимо, що сама Настя Каменських не коментує чутки про свою вагітність. Артистка регулярно показує в соціальних мережах результати свого схуднення і хвалиться струнким і плоским животом.

Instagram/@kamenskux
Instagram/@kamenskux

Схожі статті

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Дорофєєва, два Міші та один Іван написали пісню, яка потягнула на 5 млн грн: кошти підуть на благодійність

Надя Дорофєєва разом із Мішею Лебігою влаштували спільну колаборацію, зібравши більш як 5 мільйонів гривень на потреби "Азову" та постраждалих від ракетної атаки чернігівців.

Досить купувати в магазині! Зробіть самі: всього 3 інгредієнта і 10 хвилин часу – рецепт твердого сиру вдома

Приготувати смачний твердий сир у домашніх умовах – просто. Вам знадобляться 3 інгредієнти і зовсім трішки часу. Такий сир виходить не лише смачнішим магазинного, а й дешевшим.