37-річна Кароль у Японії вийшла на сцену у розкішному патріотичному вбранні: повітряна сукня вразила всіх (Відео)

Тіна Кароль відвідала Японію як громадський посол. Це знаменна подія не лише для співачки, а й для українського шоубізнесу та України

Українська артистка під час візиту до країни сонця, що сходить, має на меті привернути максимальну увагу світової громадськості до подій, що відбуваються нині в Україні. Кароль хоче розповісти цивілізованому світу про критичний стан українського народу після гуманітарної кризи, коли російські окупанти вторглися в нашу країну.

14 травня 2022 року співачка взяла участь у Rakuten Girls Award 2022, яке відоме своїми модними показами та музичними виступами.

Розкішне патріотичне вбрання, в якому артистка вийшла на сцену, викликало захоплення у присутніх. Повітряна сукня з об’ємними рукавами виконана у кольорах українського прапора – блакитним та жовтим.

Слова, сказані зі сцени Тіною Кароль, висловлюють подяку Японії за підтримку України. Символічно, що Тіна після виступу отримала букет квітів жовтого та синього відтінків від американського посла Рама Еммануеля. Він виголосив невелику промову, в якій зізнався, що вважає для себе честю бути на виступі українкою артистки в рамках акції для жінок Rakuten Girls Award 2022. Посол сказав, що зворушений її прекрасним сильним голосом і тим, що співачка збирає кошти по всьому світу. потреб українського народу.

Японська преса назвала Тіну Кароль Брітні Спірс з України. ЗМІ описують момент, коли артистка постала перед людьми у токійському аеропорту після приземлення та одразу ж дала інтерв’ю пресі. Вона наголосила, що рідна країна кричить, від імені України Тіна розповідає, наскільки прекрасний і мужній наш народ. Артистка говорила англійською, висловила запевнення, що країна підлягає відновленню.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.