34-річний Микита Добринін та Даша Квіткова ухвалили доленосне рішення повернутися до Києва: всі подробиці (Фото)

Багато українців після вторгнення росії в Україну 24 лютого 2022 року залишили рідні будинки та поїхали у безпечні місця. Сьогодні багато хто вирішує повернутися додому

Приїхала до Києва та Дарина Квіткова. Дівчина є відомим українським блогером, стала популярною після перемоги у 8 сезоні телевізійного шоу “Холостяк” у 2019 році. Даша завоювала серце тілі та радіоведучого Микити Добриніна. Пара продовжила будувати стосунки після закінчення проєкту і незабаром Дар’я з Микитою стало подружжям, у 2021 році у них народився син.

У перші дні після нападу російських окупантів зіркова сім’я залишалася у Києві, але небезпека була надто великою і на початку березня Даша із сином вирушили до західної України. У середині травня Квіткова вирішила повернутись додому.

З Івано-Франківська дружину із сином забрав Микита Добринін. Даша розповідає про те, що подорож додому виявилася не простою.
Коли сім’я провела в дорозі дві з половиною години, Даша згадала, що залишила усі документи в Івано-Франківську. Тому довелося розвертатися та їхати за ними, втративши при цьому багато часу.

Дорогою довелося побачити картини, які залишили тяжке враження. Це зруйновані будинки, спалені танки, знищений міст. Це як справжнє пекло – поділилася Даша.

Коли нарешті дісталися власного будинку, не змогли відчинити двері, оскільки ключі були в іншому кінці міста. Їхати за ними довелося після настання комендантської години, були постійні вимушені зупинки на кожному блок-пості з перевіркою документів та речей.
Нарешті, о пів на першу ночі Даша Квіткова з чоловіком і сином потрапили додому. Вона зізналася, що почувається тепер щасливою.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.