20-річний Роман Сасанчин, переможець “Голосу країни”, розповів, як він нарешті побачився з дочкою (Фото)

Молодий український музикант Роман Сасанчин переміг у популярному українському вокальному шоу "Голос країни" у десятому сезоні. Після цього став популярним.

За ним у соціальних мережах стежить безліч передплатників.
Після подій, що відбулися в Україні 24 лютого 2022 року, його молода дружина Іванна разом із дочкою покинула Україну та проживала у Польщі. Тривалий період Роман не бачився з дружиною та дитиною, переживав від розлуки з ними.
Не все було гладко в сімейному житті у молодої пари. Для шанувальників стала шоком новина про можливе розлучення Романа та Іванни. Проте молодим людям вдалося налагодити стосунки та мир у сім’ї відновився.

Тепер дружина виконавця повернулася до України з Польщі. Відповідні знімки з’явилися на її сторінці у соціальній мережі. Щасливий батько цілує маленьку Елізабет доньку, яку не бачив кілька місяців. Молоді люди зараз перебувають у Тернополі.
Іванна поділилася зі своїми передплатниками про труднощі переїзду, але запевнила всіх, що тепер їхня родина щаслива.

Роман із донькою Елізабет

Відомо, що наприкінці квітня Іванна та Роман вирішили повінчатися. Ця новина шалено втішила шанувальників музиканта та його сім’ї, особливо після розмов про майбутнє розлучення.
Ідеєю про вінчання молоде подружжя поділилося з фанатами після відвідування храму для того, щоб присвятити паски. Роман та Іванна зізналися, що щасливі, а коли в Україні настане мирний час, щастя не буде меж.

Урочистість весілля молоді люди планують провести після перемоги України над російським агресором. Пара не проводила пишну церемонію раніше, тихо розписалися в РАГСі, і відзначили подію у колі найближчих людей.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.