32-річний Макс Барських остаточно вирішив відмовитися від сценічного псевдоніма: “Моє справжнє ім’я – Микола”

Макс Барських не перестає дивувати шанувальників: тепер він ділиться несподіваними планами відмовитися від псевдоніма, який приніс йому широку популярність

Подальшу кар’єру популярний український співак має намір будувати як Микола Бортник – це справжнє ім’я артиста.
Псевдонім Барських він вигадав, коли брав участь у другому сезоні розважального музичного шоу “Фабрика зірок”.
Співак, який тільки починав розвиватися, думав, що його ім’я не яскраве і таке, що складно запам’ятовується.

Макс Барських
Макс Барських

Тепер відомий вокаліст змінив думку. Про це він розповів на конференції MusicCon, що проводиться в Америці у рамках проєкту Billboard Music Awards-2022.
Відео ролик із Лос-Анжелеса із цією заявою опубліковано на YouTube. Виконавець говорить про те, що багато думає про відмову від псевдоніма і, ймовірно, незабаром так і зробить.

В Америку український співак приїхав із певною метою: повідати світовій громадськості справжню правду про події, що відбуваються в Україні зараз.
Музикант на престижному заході розповідає про те, що кожної миті цінне для українців, що постійно гинуть люди через вторгнення російських окупантів, вони борються за наближення свободи та миру в країні.

Макс Барських родом з Херсона, творча людина не залишилася осторонь і записалася до лав української армії, щоб захищати рідну землю зі зброєю в руках.
Виконавець продовжує у вільний час займатися творчістю, в Америці він зробив анонс нового синглу з назвою “Жди меня”. Пісня присвячена людям, що знаходяться далеко від рідного дому та близьких. Реліз заплановано 29 травня.

Схожі статті

Печінку купую через день, щоб приготувати гору ніжних печінкових котлет: мої уплітають їх за 5 хвилин

Печінкові котлети стануть справжнім хітом вашого обіду або вечері. А щоб вони завжди виходили вдало, варто знайти правильний рецепт. Спробуйте його вже сьогодні та пригостіть родину смачною новинкою.

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто.