Злата Мітчел, 16-річна донька Ольги Фреймут розмістила у соцмережах свого бойфренда з Каліфорнії (Фото)

Ольга Фреймут, українська ведуча, найвідоміша за телевізійними програмами на Новому каналі "Підйом", "Ревізор", "Хто зверху?", має трьох дітей.

Старшій дочці у лютому 2022 року виповнилося 16 років. Злата Мітчел протягом останніх кількох років живе далеко від дому, не з чуток знає, що таке самостійне життя.
У соціальній мережі Інстаграм Злата нещодавно зізналася, що життя поза домом дається їй непросто. Дівчина проходить навчання у США, живе у школі-інтернаті.

Стало відомо, що серце старшої дочки Фреймут не вільне. Хлопець Оскар із Каліфорнії став настільки рідним для Злати, що опубліковані знімки з молодим чоловіком вона емоційно підписала: він є “Світлом у темний час”.
Молоді люди зараз перебувають у сонячній Каліфорнії, передбачається, що хлопці разом навчаються в одному навчальному закладі.

https://www.instagram.com/p/CdsGaGzuQmQ/

На знімках Оскар та Злата мило обіймаються, на задньому плані видніються гори.
Багато людей помітили, що Злата не схожа на маму ні за поведінкою, ні за стилем. Дівчині подобається хіп-хоп, вона серйозно захоплюється цим стилем музики, і навіть часто бере участь у танцювальних заходах.

Злата Мітчел (дівчина носить прізвище батька, корінного британця Ніла Мітчела, першого чоловіка Ольги Фреймут) вважає себе хореографом, а також їй близькі ідеї фемінізму.
Крім того, старша дочка української телеведучої займається дизайном одягу, організувала власний бренд під назвою MITCHELL CLOTHING.

16-річна Злата Мітчел каже, що прагне саморозвитку, дуже боїться рутинного життя. Для цього намагається відкривати для себе все нові горизонти, щоб не згасла внутрішня іскра.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.