43-річна Оля Полякова вразила більш елегантними та стриманими вбраннями та розповіла, де зараз її кози

По-різному склалася доля людей після подій в Україні 24 лютого 2022 року, коли росія вдерлася на територію України. Багато представників шоубізнесу стали по-іншому дивитися на життя

Оля Полякова, є відомою та популярною, а також талановитою українською співачкою. Вона виховує двох доньок Машу та Алісу. Після подій, що сталися в Україні 24 лютого 2022 року, співачка з дітьми поїхали за кордон. Деякий час Оля Полякова приходила до тями та не знала як прожити та прогодувати сім’ю. Її чоловік лишився в Україні.

Після Оля Полякова почала давати благодійні концерти, а також вести блоки у соціальних мережах та розповідати про агресивну політику російської федерації проти України. Багато представників українського шоубізнесу переглянули свої пріоритети у житті, зокрема й Оля Полякова. Буквально недавно Оля Полякова вийшла на сцену на одному з концертів у більш елегантному та стриманому вбранні, ніж зазвичай. Хоча її шанувальники пам’ятають, як співачка любила раніше вдягатися дуже яскраво.

До подій, що сталися після 24.02.2022 року, Оля Полякова жила з сім’єю за містом в особняку. Співачка мала ціле господарство. Особливо Оля Полякова пишалася своїми козами. Вона робила сир і сама обробляла город і доглядала овочі в теплиці.

Як розповіла Оля Полякова, сьогодні вона дуже сумує за всім цим, у тому числі й за своїми козами. Оля Полякова сказала: “Дуже сумую за своїми козами, і за тим, що там трапилося з ними, бо ми багато роздали. Не було кому за всім цим дивитися”. Також хочуть додому та її діти та сумують за своєю Батьківщиною.

https://www.instagram.com/p/CdNqFseq2C5/

Популярне

Схожі статті

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?