(Фото) Святослав Вакарчук в черговий раз стане батьком: громадянська дружина лідера “Океану Ельзи” вагітна

За інформацією зі ЗМІ, Святослав Вакарчук вкотре стане батьком. Громадянська дружина лідера "Океану Ельзи" потрапила у кадри ЗМІ у Каннах, у Франції, у делікатному становищі

Це друга вагітність Євгенії, помітно, що термін вагітності немаленький.
Жінка не дає жодних коментарів пресі. В українському павільйоні, на кіноринку, Євгенія щасливо посміхалася, а біла літня сукня наголошувала на неоднозначній округлості.

Євгенія (у білій сукні)

Відомо, що для Вакарчука шлюб із Лялею Фонаревою закінчився у 2021 році. Пара офіційно розлучилася після двадцяти років, прожитих разом.

Після розлучення з дружиною, за два місяці, співак оголосив, що в нього народився первісток. Сина музикант назвав Іваном, так звали його батька, видатного вченого – фізика, який протягом багатьох років очолював як ректор Львівський національний університет.
Тоді Святослав не розповів, хто є матір’ю його першої дитини. Через деякий час у пресу проникли дані про те, що мамою первістка музиканта є Євгенія Яцута, жінці 39 років, за професією вона є продюсером.

За чутками зі ЗМІ, Вакарчука та Євгену пов’язують тривалі стосунки протягом кількох років. Також думають, що з дружиною Лялею Фонаревою фронтмен гурту “Океан Ельзи” розлучився, бо мав роман з Євгенією.
Від Святослава Вакарчука також немає жодних коментарів у соціальних мережах щодо майбутнього батьківства.

Відомо, що понад два місяці він проводить культурну місію, їздить усією територією України, підтримує український народ, захисників України та мирних громадян.
Імовірно, що Святослав та Євгенія всі ці дні не бачилися.

Схожі статті

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.