Катя Репяхова опублікувала хвилюючу інформацію щодо її сина: які проблеми у її сина Михайла?

Катя Репяхова, дружина українського талановитого співака Віктора Павлика, пізно 20 травня опублікувала бентежливу інформацію, що стосується її сина.

В Інстаграмі сторис заплакана жінка розповіла, що їде до лікарні, бо трапилися проблеми у сина Михайла.
Зараз Катерина проживає в Ізраїлі, там же є її сестра та мама.
Репяхова регулярно ділиться з передплатниками історіями зі свого життя. Вона каже, що планує повертатися із сином в Україну незалежно від ситуації, яка складатиметься. Адже на батьківщині на них чекає улюблений чоловік та батько Віктор Павлик.

До лікарні довелося поїхати, бо син Мишко став погано почуватися. Опубліковані знімки знаходження у пункті швидкої допомоги схвилювали передплатників. Далі у дитини взяли кров на аналіз, а також відправили дитину на рентген.

Катя Репяхова у лікарні з сіном

Катерина поінформувала, що в лікарні Ізраїлю доводиться спілкуватися з лікарями та медичним персоналом лише англійською або івритом.
Незабаром, після години, Репяхова вийшла в онлайн і розповіла подробиці.

Як каже мати Михайла, у нього весь день боліла нога в області коліна. Йому хотілося випрямити ногу, при цьому дитина весь час плакала, якщо до неї торкалися. Але тоді ще Катерина не стала турбуватися, вирішила, що малюк шкодить.

Однак коли у хлопчика серйозно підвищилася температура, мама занепокоїлася. Почала переглядати в інтернеті, які можуть бути причини поганого стану дитини. Їй потрапила на очі стаття про остеомеліт, Катерина злякалася і поїхала до лікарні. Адже це захворювання небезпечне, є гнійним процесом у кістках та м’яких тканинах.
Занепокоєна мати попросила взяти всі необхідні аналізи, за результатами яких з’ясувалося, що Мишко не має остеомеліту.

Популярне

Схожі статті

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.