“Серце палає”: Всі дівчата Дана Балана – Кароль, Брежнєва та інші

Талановитий автор і виконавець всесвітньо відомих хітів, музикант Дан Балан ще й дуже цікавий чоловік.

Зріст Дана Балана

Високий – його зріст 190 сантиметрів, стрункий, граціозний та нескінченно привабливий. Дану виповнилося 42 роки, і він не одружений. Не дивно, що таким завидним нареченим цікавляться численні жінки – як звичайні, так і зоряні.

Композиції Дана Балана широко відомі, але ніхто не знає як він живе. Музикант старанно приховує своє життя. В інтерв’ю Каті Осадчій у програмі «Зіркове життя» молодий чоловік сказав, що його світ існує лише для нього самого та для його близьких.

Перша дружина Дана Балана

Інформація про деякі романтичні стосунки Балана все-таки просочилася крізь завісу скритності. У мережі можна зустріти твердження, що співак у 2004 році одружився з Елле Крупеніною. Повідомляється, що у цьому шлюбі народився син. Незважаючи на те, що Дан був вірний дружині, вона не змогла змиритися з такою величезною кількістю прихильниць і подала на розлучення в 2009 році. Ці повідомлення викликають великі сумніви. Оскільки у вищезгаданому інтерв’ю Каті Осадчій музикант сказав, що дуже серйозно ставиться до створення сім’ї. І якщо ця подія станеться у його житті, то це буде на все життя.

Приписують музикантові роман із подругою його сестри, Крістіною Руссу. Недовговічність цих стосунків пояснюють також ревнощами з боку дівчини.

Дан Балан та Віра Брежнєва

Ходили чутки про романтичні стосунки співака з Вірою Брежнєвою після випуску їхнього спільного кліпу. Ці чутки Дан спростував, сказавши, що Віра одружена, а для них обох це святе.

Дан Балан + Брежнєва

Дан Балан та Тіна Кароль

Упродовж двох сезонів вокального телешоу «Голос» його глядачі спостерігали у прямому ефірі за проявами симпатії один до одного між двома суддями програми – Даном Баланом та Тіною Кароль. Одні із спостерігачів вважали, що це зародження романтичних відносин, інші пояснювали це вдалим рекламним ходом. У своєму інтерв’ю Катя Осадча запитала Дана, чи це була з його боку реальна симпатія? Він сказав, що ніколи не прикидається і був щирим. Що під час перебування в суддівському кріслі найцікавішим тренером для нього виявилася Тіна, що все це було начебто своєрідної гри з обох боків. Очевидно, продовження стосунків не було.

Усі дівчата Дана Балана

Останнім часом музикантові намагалися приписати роман зі співачкою INDI. Потім із Харківською студенткою, з якою їх нібито викрили у публікації у соціальних мережах окремих фото з однієї квартири.

У своєму інтерв’ю Дан Балан сказав, що він мав тривалі стосунки з красивими і цікавими жінками, але в цих відносинах він розвивався автономно. У нього не було ще справжнього кохання, йому ще не зустрілася та жінка, тандем з якою мав би надзвичайну силу. Не зустрілася тому, що він ще не заслужив на це. Але співак сподівається, що зараз він на правильному шляху та зустріне ту жінку, яка подарує йому щастя та розвиток.

Останнім часом журналісти пророкують Баланові новий роман. Цього разу його сватають із двадцятирічною журналісткою з Харкова. Дівчина має чудову зовнішність і представляє свій університет на конкурсах краси в місті та країні.

Самі шанувальники спантеличилися питанням та проаналізували публікації артиста та студентки в Інстаграмі. Виявилося, що закохані не фотографуються разом, але публікують знімки з однієї квартири.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.