Багачі українського шоу-бізнесу: Винник, Кароль, Барських, Полякова – ТОП

Серед популярних артистів українського шоу-бізнесу є чимало таких, які б могли похвалитися своїми заробітками.

Треба віддати їм належне – багатії українського шоу-бізнесу стали такими лише завдяки своєму таланту, а також працездатності.

Звичайно, заробітки зірок шоу-бізнесу коливаються рік у рік, але в середньому топовий український артист заробляє не менше 3 мільйонів доларів на рік. Аналітичне видання “Фокус” регулярно публікує рейтинги найуспішніших зірок шоу-бізнесу України. Особлива увага у цих рейтингах приділяється прибутку зірок, отриманого ними від концертної діяльності. Останній рейтинг було опубліковано виданням у 2019 році. Згідно з цим рейтингом на першому місці за доходами від проведених концертів стоїть Олег Винник. Його заробіток у 2018 році становив 5,5 мільйона доларів. Друге місце рейтингу зайняв Макс Барських із річним доходом 4 мільйони доларів. На третьому місці Оля Полякова, її заробіток становив 3,6 мільйона доларів. Четвірку найрейтинговіших артистів замикає Тіна Кароль. Її прибуток від концертної діяльності становив 2,5 мільйона доларів. П’яте місце у рейтингу з доходом у 2 мільйони доларів розділили «Океан Ельзи» та Потап.

До нашого переліку найуспішніших зірок українського шоу-бізнесу не потрапили співачки, які після 2014 року заробляють концертною діяльністю на території Російської Федерації. Інакше третє місце за рейтингом «Фокусу» посіла б Ані Лорак, яка заробила б 3,9 мільйона доларів. А за Олею Поляковою слідувала б Loboda з річним доходом 3,5 мільйона доларів.

Не секрет, що популярні українські артисти та ведучі заробляють не лише своєю професійною діяльністю. Багато хто з них має власний бізнес. Оля Полякова володіє фермою, яка виготовляє сири. Потап – власник продюсерської компанії. Тіна Кароль випустила червону помаду власного бренду та власний парфум, а також колекцію взуття. Макс Барських, який має художню освіту, зайнявся модельним бізнесом – розробляє дизайн одягу власного бренду і вже випустив першу колекцію. Свій модельний бізнес започаткувала і Маша Єфросиніна. Ані Лорак має ресторанний бізнес у Москві.

Зірки українського шоу-бізнесу беруть участь у рекламних акціях та довготривалій рекламі різних мереж магазинів та відомих брендів. Секс-символ України Олег Винник знявся у рекламному ролику мережі продуктових магазинів – в образі Амура він стріляє трояндами у серця чудових покупців. У вигляді Тарзана співака можна також побачити в рекламному ролику мережі магазинів косметики. Настя Каменських знялася у рекламі мережі ювелірних магазинів. Тіна Кароль стала «обличчям» відомого бренду ювелірних прикрас та «ніжками» популярного бренду колготок. Зображення Олі Полякової у короні тепер прикрашають продукцію одного із косметичних брендів.

Олег Винник у 2020 році під час скасування масових заходів провів онлайн-концерт на НСК «Олімпійський» без глядачів. Було продано 79 тисяч віртуальних квитків. Оля Полякова під час відсутності концертної діяльності заробляє додатково відеопривітаннями та прямими ефірами із зірками у своєму Instagram. Знаходиться для популярних артистів робота і на телебаченні – у музичних проектах та вокальних телевізійних шоу. Голосами українських артистів розмовляють герої дубльованих фільмів та мультфільмів.

А деякі українські артистки, хоч і самі заробляють, є дружинами успішних бізнесменів. Чоловік Асії Ахат, відомої скрипальки та співачки – власник мережі магазинів «Фуршет» Ігор Баленко. Оля Полякова вийшла заміж за успішного бізнесмена, який допоміг їй фінансово на початку її кар’єри. А чоловік Камалії, мільйонер Мохаммад Захур, входить до сотні найбагатших людей України.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?