Ліза Галкіна – копія Алли Пугачової. Чому молодша дочка Пугачової так на неї схожа

Діти Максима Галкіна та Алли Пугачової – двійня Гаррі та Ліза, народилися у вересні 2013 року.

У перший рік життя дітей зіркової пари не бачили навіть їхні друзі. І лише після того, як дітям виповнилося два роки, їхні фотографії з’явилися у соціальних мережах батьків.

Фоловери відзначають надзвичайну зовнішню подібність Алли Пугачової та її молодшої доньки Лізи. Співачка стверджує, що Ліза – копія її бабусі Олександри Одегової. На підтвердження своїх слів вона опублікувала старовинне фото своїх предків у Instagram. Ліза справді дуже схожа на свою прабабуся.

Але дівчинка схожа і на свою бабусю. У цьому можна переконатися, порівнявши фото Лізи з фотографією мами Алли Борисівни, яку вона також опублікувала у своєму Instagram.

Отже, немає нічого дивного в тому, що Ліза така схожа на Аллу Пугачову. У всьому винні гени, які дісталися обом від їхніх спільних предків.

Від своїх зіркових батьків Ліза успадкувала артистичні здібності. Лізі Галкіної у вересні 2021 року виповниться 8 років. У своєму віці вона зовсім не боїться публічності і вільно позує перед камерами.

Максим Галкін пишається здібностями своєї доньки. Він розміщує у своєму Instagram численні відео Лізи танцює, декламує вірші, загадує загадки гостям з театральною подачею. У постах люблячого тата можна побачити пластичні імпровізації його дочки та почути її гру на фортепіано, побачити експромт Лізи на тему показу мод.

А навесні 2018 року мала брала участь у справжнісінькому показі мод. Відомий модельєр Валентин Юдашкін створив модну колекцію одягу для дітей. Демонструвати цю колекцію було запрошено дітей його друзів. Ліза була серед запрошених моделей. Вона пройшла подіумом у весільній сукні і у фаті з плюшевим ведмедиком у руках.

Але якою б не була дитина талановитою від народження, вроджений талант потребує розвитку. У сім’ї Максима Галкіна та Алли Пугачової дітям та розвитку їх здібностей приділяється максимальна увага.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.