Загадкове зникнення Олега Винника і Таюне: що вдалося розкопати про місцезнаходження повелителя вовчиць

Олега Винника називають повелителем вовчиць, які стурбовані його раптовим зникненням із поля зору з початком повномасштабної війни в Україні.

24 лютого 2022 року росія вторглася на територію України, зруйнувавши спокійне та розмірене життя не лише простих людей, а й еліти суспільства. Навіть багатих і знаменитих війна застала зненацька. Багато хто був змушений стати біженцями, рятуючи себе і дітей, багато хто зайнявся допомогою нужденним і захисникам, деякі проявили хоробрість і вступили до лав оборонців своєї Батьківщини, але Олег Винник – не серед них.

Поки більшість його колег активно вели свої сторінки в соціальних мережах і закликали інших не мовчати, появи повелителя вовчиць в онлайні можна перерахувати на пальцях. Останній пост співак зробив ще у квітні, тоді як зараз вже липень. Його бек-вокалістка і таємна дружина Таюне повторила сценарій знаменитого чоловіка.

Де ховається Олег Винник та його дружина Таюне
Де ховається Олег Винник та його дружина Таюне

Куди зник Олег Винник і Таюне

Яких чуток їхнє зникнення тільки не породило. Нарешті розставити все на місця викликалася представниця артиста. За її словами, Олег Винник перебуває у Німеччині, куди виїхав на лікування. Про це також говорить той факт, що ще до війни концерти зірки скасовувалися саме через проблеми зі здоров’ям, які він не розкриває.

Олега Винника зловили за грою у шахи
Стало відомо, куди виїхали з України Олег Винник і Таюне

Окрім лікарняних справ, головний вовк країни присвятив себе допомозі ЗСУ. Так, силами власного благодійного фонду “Вовчиця” Олег закуповує та відправляє на передову автомобілі. Звичайно, доставку на позиції здійснює не він сам, але решту робить особисто і стежить за роботою інших залучених волонтерів.

Оскільки Таюне, хай і неофіційно, але все ж таки вважається дружиною Винника, немає сумнівів, що в такий важкий період вона перебуває з ним. Детальніше про проблеми зі здоров’ям повелителя вовчиць дізнавайтеся на нашому YouTube-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.