Колишній чоловік Дорофєєвої, Вова Дантес, зустрічається з Дашею Кацуріною в Ізраїлі: поїхав до коханої

Фанати колишніх закоханих Наді Дорофєєвої та Вови Дантеса спостерігають за життям зірок. Відомо, що їхнє розлучення стало громом серед ясного неба для підписників

Хоча, за словами артистів, несподіванкою він був і для близьких друзів.

Нещодавно публіка дізналася, що Надя Дорофєєва не просто розлучилася з Дантесом, а що в неї з’явилися нові романтичні стосунки з другом сім’ї Михайлом Кацуріним. Вона виставила романтичне фото в соцмережі, залишивши короткий, але зрозумілий всім напис:

Разом

Бывшие
Колишні

Читачам сторінки в Instagram відомо, що Володимир Дантес зараз перебуває в Ізраїлі. Там у нього давно запланували стендап концерт. Ракетний удар по Вінниці мало не спричинив його скасування. Близька подруга артиста Даша Кацуріна прибула на концерт друга, щиро підтримала, умовивши не скасовувати виступ. Звідти Даша зняла кілька відео для своїх інстаграм.

Фани давно підозрюють, що між Дашею Кацуріною та Дантесом виникли почуття набагато глибші, ніж дружні. Артист і ресторатор не приховують своїх стосунків, ще більше підігріваючи інтерес публіки. Аудиторія пояснює раптовий приїзд Кацуріної до Ізраїлю лише наявністю любовних стосунків між ними.

Дантес та Кацуріна зустрілися в Ізраїлі
Дантес і Кацуріна підозрюються у романі

Публіка зауважила, що після розставання з Надією Дорофєєвою Дантес із Кацуріною почали проводити ще більше часу, хоча їхні сім’ї були друзями протягом тривалого часу. Вони дарують один одному подарунки, проводжають у подорожі, багато спілкуються по телефону і віч-на-віч, готують разом смакоти. Нещодавно обидва поділилися наявністю однакових кілець, чим ще більше зацікавили фанів. Коментатори під постами дають знати, що на їхніх передплатників чекають не дочекаються, коли парочка нарешті відкриє свої романтичні, як їм здається, стосунки:

  • “Так вони точно зустрічаються”;
  • “Я так за вас рада!”;
  • “Милашки”.

До речі, колишнє подружжя Дантес і Дорофєєва позитивно відгукуються одне про одного. Кажуть, що від їхніх стосунків залишилися лише добрі спогади, вони не тримають одне одного зла. Натомість Даша Кацуріна нещодавно поскаржилася своїм передплатникам, що знає не з чуток, що таке зрада коханої людини.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.