“Примушував Стоцьку і Лорак переодягатися у домробітниць”: спливли подробиці “дружби” Кіркорова зі співачками

Російського артиста Філіпа Кіркорова неодноразово підозрювали у романі з Анастасією Стоцькою та Ані Лорак. Випливли несподівані подробиці зіркових відносин.

Особисте життя Філіпа Кіркорова сповнене таємниць та домислів, які не завжди вдається приховати від настирливої публіки. Все найцікавіше знають ті, хто був у тіні зірки.

Так, колишня домробітниця поп-короля Люся працювала в нього понад 20 років і буквально потрапила до кола його найближчого оточення, маючи можливість на власні очі та вуха спостерігати за всіма інтригами Кіркорова. Ні для кого не секрет, що після розлучення з Аллою Борисівною Пугачовою співак не зміг знайти їй заміну.

Філіп Кіркоров та Алла Пугачова

Люся такої ж думки. Жінка впевнена, що таких як Примадонна у житті Філіпа більше не буде, тому одружиться він, можливо, хіба що на ній:

Жартую. У нього могли бути Анастасія Стоцька, Ані Лорак та інші красуні. Навіщо йому я?, – висловилася екс-домробітниця артиста.

Зазначимо, що публіка давно впевнена, що батьком дітей Стоцької є Кіркоров. Важко не помітити їхню зовнішню схожість, хоча Настя стверджує, що народила їх від колишнього чоловіка.

Кіркоров просив Стоцьку та Лорак робити для нього дивні речі
Кіркоров просив Стоцьку та Лорак робити для нього дивні речі

А ось з Лорак виконавця пов’язує багаторічна дружба і кумівство, приголомшуючі подробиці яких видав Михайло Шахназаров в ефірі програми “Повний абзац”. За його словами, Філіп Бедросович принижував своїх “подруг”:

Він змушував Стоцьку та Лорак переодягатися у домробітниць. Мити підлогу. Такі новини.

Ані Лорак та Філіп Кіркоров
Кіркоров просив Стоцьку та Лорак робити для нього дивні речі

Ніхто з учасників “любовного трикутника” не прокоментував ці чутки. А якщо хочете дізнатися, хто справжня мати Кіркорова, дивіться наступне відео на нашому YouTube-каналі:

Схожі статті

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.