Українська співачка Таїсія Повалій виступає в росії та білорусі, як у себе вдома: “Справжня українка” (Відео)

Таїсія Повалій змусила обурювати своїх українських слухачів своєю мовчанкою з приводу війни в Україні. Мало того, співачка продовжує жити і виступати у росії

Нагадаємо, що син співачки від першого шлюбу Денис Повалій гостро відреагував на поведінку матері. Сам він чітко дотримується проукраїнської позиції, а про матір каже коротко:

Це її вибір та її життя.

Таїсія Повалій із сином
Таїсія Повалій зі сном

Українська телеведуча Катерина Осадча у своєму Інстаграм-сторіс висловила глядачам повне нерозуміння поведінки Таїсії Повалій. Нещодавній концерт “колишньої” українки в глибинці Росії Муроме підтвердив припущення: Повалій “продалася”.

Нагадаємо, з 24 лютого Таїсія Повалій не висловила публічно своє ставлення до війни проти українців. Натомість у квітні виступала у кремлі, разом із Стасом Михайловим виконала пісню на врученні премії Шансон-2022. А на 9 травня виконала українську “Пісню про рушник”, чим ще більше розлютила публіку. Глядачі вважають виконання цієї композиції на кремлівській сцені подвійним плювком у спину українським патріотам. Відома пісня на слова Андрія Малишка розповідає про матір, яка хвилюється про долю сина та бажає йому найкращого. Особливо боляче слухати та бачити Таїсію Повалій тим матерям, які втратили своїх синів на війні, захищаючи рідну землю від окупантів.

Зараз співачка гастролює містами Росії та Білорусі разом з Газмановим та Харатьяном, про що свідчить відео з Вітебська.

Таїсія Повалій на фестивалі “Слов’янський базар” у Вітебську (ВІДЕО)

Катерина Осадча засудила співачку:

Виступає в російських містах, як ні в чому не бувало

Співачка, швидше за все, намагається зберегти своє становище у Росії. Це і викликає бурю емоцій у публіки, адже у Києві залишилася мати Таїсії Повалій, а її синові довелося вивезти свою родину до Іспанії.

Через відсутність коментарів самої Таїсії Повалій з цього приводу ми можемо лише здогадуватися про справжні причини “зради Батьківщини”.

Через близьку співпрацю співачки з пропагандистськими діячами культури Росії було запропоновано виключити Таїсію Повалій зі списку народних артистів України.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.