36-річна Оля Цибульська стала мамою дівчинки та показала перші фото з малечею: “Вітайте з донечкою”

Відома українська співачка Оля Цибульська стала мамою дівчинки та вже показала шанувальникам перші фото з малечею. Для зірки поповнення – справжнє світло під час темряви.

Оля Цибульська – активна юзерка соціальних мереж. Співачка регулярно спілкується зі своїми підписниками, дає любовні поради, відповідає на запитання та ділиться новинами. Цього разу новини неймовірно радісні – у неї з’явилася донечка.

Оля Цибульська стала мамою та показала дитину

Так, на особистій сторінці в Інстаграм Цибульська познайомила фанатів з Іванкою – своєю хрещеною донечкою:

Знайомтеся. Це Іванка. Моя похресниця. Дитя, народжене під звуки вибухів, від великої любові. Іванка стала нашим світлом в цій війні, бо мужньо зустріла цей світ з перших секунд і показала – життя перемагає. Любов може все! Вітайте манюню з охрещенням, а мене з донечкою.

Також Оля виставила кілька чарівних фото з дитиною, на яких світиться від щастя. Коментатори, звісно, не змогли оминути таку новину і засипали дівчат привітаннями:

  • “Нехай ангел-охоронець оберігає маленьке диво! Нехай Іванка росте здоровою, щасливою дитиною на радість батькам та всім близьким! Нехай її життєвий шлях буде під мирним небом та у квітучій країні!”;
  • “Щирі вітання. Мирного неба якнайшвидше всім нам. Нехай не шкодує доля їй добра”;
  • “Вам личить доня! Вітання!”.

До речі, Оля одночасно стала і хрещеною мамою, і тіткою – Іванку їй подарував рідний брат Сергій та невістка Анастасія. Свої діти у Цибульської також є – від таємничого чоловіка у неї підростає син Нестор, якого вважають спадкоємцем Дзідзьо.

Оля Цибульська повідомила про поповнення у сім'ї
Оля Цибульська повідомила про поповнення у сім’ї

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.