Інстаграм Тіни Кароль заблокували користувачі: Балан більше не побачить свого кохання. “Забанили за правду?”

Знаменита співачка Тіна Кароль не може залишатися осторонь війни в Україні, щодня підтримує свій народ, безкомпромісно реагуючи на події

Українська співачка Тіна Кароль із 24 лютого висвітлює військові події, біль усіх українців, на своїй сторінці Інстаграм. Деякі з її постів потрапили під цензуру соцмережі, адже співачка публікує реальні фото наслідків дій Росії та висловлює однозначну проукраїнську позицію. Нещодавно у Фейсбуці Тіна Кароль повідомила передплатникам, що її Інстаграм забанили, і вона не знає, коли повернеться туди.

Потрібен деякий час для його поновлення. Переможемо! Слава Україні!

Читачі зірки були вкрай обурені, про що можна почитати у коментарях:

  • “Забанили за правду”
  • “Так що тепер, мовчати?”
  • “Вистоїмо, Україну не зламати”
  • “Молодець, Тіна, не мовчить”

На превелику радість передплатників питання з баном було вирішено за лічені години: буквально за кілька годин читачі вже могли бачити сторінку співачки у своїх стрічках.

Тіну Кароль забанили в Інстаграм
Тіну Кароль забанили в Інстаграм

Хто не знає, українська знаменитість лише у липні повернулася із закордону. Весь цей час Тіна Кароль присвятила себе благодійним концертам країн Європи, виступаючи на яких допомагала збирати такі потрібні засоби для захисту України та для потерпілих від війни громадян.

Нагадаємо, що українці Тіні Кароль та молдавському співаку Дану Балану вже давно приписують службовий роман, ще з часів їхнього спільного суддівства на талант-шоу “Голос країни”. Зауважимо, що ніхто з фігурантів так і не підтвердив ці домисли, але фанати наполегливо намагаються знайти у відносинах зірок щось більше за загальні телевізійні проекти.

Крайній пост зірки в Інстаграм присвячений історичному моменту для всіх справжніх українців – набуття статусу кандидата ЄС Україною.

Кожен крок та добра справа кожного українця – це величезний крок до єдиної мрії ПЕРЕМОГИ!

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.