Ловелас Віктор Павлік забув про день народження молодої дружини Каті Репяхової: “Пробач, кохана!”

Українська знаменитість Віктор Павлік має чудове почуття гумору. Його молода дружина, блогер Катерина Репяхова, нещодавно відсвяткувала свій день народженн

Нагадаємо, що в законні сімейні стосунки пара вступила ще 2020 року. 13 червня дівчині виповнилося 28 років. Зірковий чоловік вирішив привітати свою Катю в оригінальний спосіб. Не бажаючи нагадувати коханій, що вона стала старшою на рік, він привітав її з 27-річчям та одним місяцем. Віктор Павлик подарував дружині гарні букети, один із яких виконаний у патріотичних жовто-синіх кольорах. Видно, що дівчині весело, і вона розуміє жарти свого чоловіка.

Взагалі то мені 28

– усміхаючись, коментує дівчина.

Виктор Павлик с женой Катериной Репяховой
Віктор Павлік із дружиною Катериною Репяховою

Незважаючи на різницю у віці, пара радує публіку щирими відносинами. Хоча ще два роки тому деякі представники з аудиторії Катерини Репяхової та Віктора Павліка різко засудили молоду дівчину, підозрюючи її у нещирості стосовно співака. Дехто навіть думав, що єдиний стимул зустрічатися зі старшим артистом – це його гроші. Як би там не було, із соцмереж ми спостерігаємо за сучасною, веселою, доброю парою.

Після 24 лютого 2022 року подружжю довелося розлучитися на якийсь час, так диктували умови життя в країні. Насамперед пара думала про сина, що й зрозуміло кожному батькові.

Віктор Павлік згадує їхній від’їзд із Києва як довгий і важкий: кілометрові пробки у бік заходу України, триденний шлях до друзів, поїздка машиною з маленькою дитиною, страх перед невідомістю. Після деякого часу перебування у друзів на заході Павлік відправив жіночу частину сім’ї разом із сином за кордон. Тепер сім’я нарешті возз’єдналася.

До речі, одному з інтернет-видання співак Віктор Павлік розповів, як у нього стосунки з російськими друзями:

Микола Трубач дуже багато писав, підтримував, загалом поділяючи думку більшості українців про війну… Олексій Глизін теж кілька разів писав до месенджера. Я йому посилав багато кадрів, він дивився та був розчарований у своїй країні

Павлик ділиться, що колись Глизін, виходячи з літака в аеропорту Києва, вимовляв своє фірмове привітання:

Нехай живе Степан Бандера та його дружина Параска

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.