64-річна мама Дана Балана показала улюблену внучку: копію молдавського мачо з його фірмовим поглядом (ФОТО)

Людмила Балан - відома у Молдові співачка та телеведуча, в Україні її знають як маму співака Дана Балана. Вона приголомшила всіх на шоу "Голос країни" своїм виступом

Молдавська зірка естради пишається своєю матір’ю, часто постить спільні фото. Публіка завжди наголошує на тому, як молодо виглядає його 64-річна мама: яскрава блондинка з точеною фігурою, запальна, активна, енергійна. Дана Балана також має сестру, Санду.

Мама Дана Балана, Людмила, також активно постить кадри зі свого життя, а нещодавно поділилася фото своєї онуки Елізи. Молода зірочка у святковій сукні позує на пісенному фестивалі, впевнена та яскрава. Одягнена в яскраве плаття, в очах можна побачити такий знайомий вогник, як у Дана Балана.

Племінниця Дана Балана
Племінниця Дана Балана

Це дочка сестри Дана Балана, Санди, але цей факт не завадив аудиторії поміркувати над разючою схожістю дівчинки зі співаком:

  • “Це дочка Дана?”
  • “Як же вона схожа на свого дядька!”
  • “Дивно, погляд точно як у Дана”
  • “Маленька зірочка, скоро буде Дану конкурентка”

Маленька племінниця Дана Балана дуже артистична та пластична. Вона займається гімнастикою, співом, танцями, має успіхи у навчанні, а, найголовніше, завжди хоче затьмарити відомих родичів, коли ті збираються усі разом.

Нагадаємо, що особисте життя молдавського мачо знаходиться під завісою таємниці, він мало розповідає про своїх коханих. Дану Балану давно приписують роман із дивою Тіною Кароль, а публіка досі мріє, що у цих двох все ж таки з’явиться родина та своя донечка. Але обидва артисти ще жодного разу не підтвердили чи спростували ці домисли.

Дан Балан душею розчиняється  у маленькій племінниці, часто дарує їй подарунки, відвідує сімейні свята та вшановує традиції родини Балан.

Схожі статті

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

У вас є 2 моркви? Приготуйте цей швидкий і смачний салат “Бюджетний”: актуальний рецепт у наш непростий час

Бувають моменти, коли в холодильнику просто не виявляється достатньо продуктів. Але не залишатися ж голодним. А у вас є дві морквини? Сьогодні ми підготували два простих і бюджетних рецепти салату.